ΕΦΗΒΟΙ: Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω - Φοίνικας 3-0

ΕΦΗΒΟΙ: Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω - Φοίνικας 3-0

Ιδανικό ξεκίνημα έκαναν οι έφηβοι του Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω, οι οποίοι κέρδισαν με 3-0 σετ τον Α.Ε.Σ.Π. Φοίνικας και άρχισαν με το δεξί τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις τους.

Η νίκη ήρθε σχετικά εύκολα για την ομάδα μας που δυσκολεύτηκε κυρίως στο 2ο σετ, αλλά πήραν την «καθαρή» νίκη και έκαναν το πρώτο βήμα για την κατάκτηση του τίτλου. Το παιχνίδι ήταν αρκετά καλό με τους έφηβους των δύο ομάδων να παρουσιάζουν ένα καλό πρόσωπο και τον Α.Ο. Αθλοπαιδιών να παίρνει τη νίκη στο κλειστό γυμναστήριο της Κω. Ο προπονητής της ομάδας Αλκιβιάδης Χατζηνικολάου έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστούν για πρώτη φορά και παιδιά που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο βόλεϊ από το τμήμα των παμπαίδων.

Τα σετ: 25-14 (12’), 25-22 (22’), 25-17 (20’)
Διαιτητές: Δημόπουλος- Μάζαρης
Α.Ο. ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΩΝ ΚΩ (Αλκιβιάδης Χατζηνικολάου): Γεροβασίλης, Ιντρισλλάρι, Μαντούκος, Ξενίκας, Παπαϊωάννου Δ., Δαρίδης, Καρδούλιας, Νικολαΐδης, Παπαϊωάννου Α., Ταμπουράς, Χριητοφής.
Α.Ε.Σ.Π. ΦΟΙΝΙΚΑΣ (Γιώργος Σταυρόπουλος): Ζαφειράκης, Κρομμύδας, Νικολαΐδης, Παπασάββας, Ποδιώτης, Χατζηκαλημέρης, Κοντός, Παπανικόλας, Παρασκευάς, Τζουμάκας.

ADVERTORIALS