Ξεκίνησαν οι εργασίες για την τοποθέτηση νέου χλοοτάπητα στο γήπεδο Ζηπαρίου!

Ξεκίνησαν οι εργασίες για την τοποθέτηση νέου χλοοτάπητα στο γήπεδο Ζηπαρίου!

Ξεκίνησαν σήμερα Τρίτη 15 Νοεμβρίου οι εργασίες για την τοποθέτηση νέου χλοοτάπητα στο γήπεδο Ζηπαρίου!

Νέος, σύγχρονος, χλοοτάπητας ευρωπαϊκών προδιαγραφών θα τοποθετηθεί στο γήπεδο Ζηπαρίου, με τη δαπάνη να καλύπτεται εξ΄ ολοκλήρου από ίδιους πόρους του Δήμου, με το κόστος να φτάνει στα 252.378,17€

Το έργο προβλέπει εργασίες αναβάθμισης του γηπέδου, με αποξήλωση του υπάρχοντος χλοοτάπητα και αντικατάστασή του με νέο συνθετικό χλοοτάπητα τελευταίας γενιάς, συνολικής έκτασης 7.200τ.μ..

Μετά την αφαίρεση του υπάρχοντος χλοοτάπητα θα ακολουθήσει εκσκαφή της επιφανειακής στρώσης της υπόβασης. Ακολούθως θα κατασκευαστεί αποστραγγιστικό σύστημα και υπόγειο σύστημα καταιονισμού του χλοοτάπητα με αυτοανυψούμενους εκτοξευτήρες περιμετρικά του γηπέδου.

Ο συνθετικός χλοοτάπητας είναι ευρωπαϊκής προέλευσης, από συμπαγές υλικό, το οποίο θα προσομοιάζει σε καλά συντηρημένο φυσικό χόρτο και θα διαθέτει υπόστρωμα με ειδικές τρύπες για την αποστράγγιση του νερού. Θα είναι εύκολο στο καθαρισμό, φιλικό στο περιβάλλον και στο χρήστη. Θα έχει UV προστασία, δεν θα επηρεάζεται από τη βροχή και τον ήλιο, θα είναι εξαιρετικά ανθεκτικό σε δύσκολές καιρικές συνθήκες, κατάλληλο για συνεχή, βαριά και επίπονη χρήση από τους αθλούμενους.

Η εστία ποδοσφαίρου, θα είναι σταθερή, διαστάσεων 7,32x2,44m από σκελετό αλουμινίου και θα διαθέτει πιστοποίηση σύμφωνα με το ευρωπαϊκό πρότυπο.

ψφγωηβ.png


 Επιστολή Προέδρου ΔΟΠΑΒΣ :Άλλο ένα έργο ξεκινάει, αυτή την φορά στο Ζηπάρι.

Άλλο ένα έργο ξεκινάει, αυτή την φορά στο Ζηπάρι. 
Ένα έργο συνολικού κόστους 250 χιλιάδων ευρώ έρχεται να προστεθεί στην λίστα των έργων που αυτήν την τετραετία υλοποιήσαμε, για τον Αθλητισμό, για τους μικρούς και μεγάλους αθλητές που θέλουν και αξίζουν το καλύτερο.
Η αντικατάσταση του πλαστικού χλοοτάπητα και η δημιουργία καναλιών για την τοποθέτηση αυτόματου ποτίσματος ήταν μια δέσμευση που κάνουμε πράξη, μια δέσμευση που σήμερα η τοπική Κοινωνία του Ασφενδιού βλέπει να υλοποιείται. 
Ευχαριστώ προσωπικά όσους είναι δίπλα μας και όσους δίνουν δύναμη, σε εμένα προσωπικά αλλά και σε όλη την ομάδα του τμήματος Αθλητισμού του ΔΟΠΑΒΣ. 
Ξεχωριστή μνεία θέλω να κάνω για τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών Αλέξανδρο Χρυσόπουλο που στέκεται αρωγός σε κάθε μας προσπάθεια.
Με την προσωπική υπόσχεση ότι τα έργα δεν σταματάνε , συνεχίζω να σας κοιτώ στα μάτια.
 Με ιδιαίτερη τιμή και εκτίμηση, 

Ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΒΣ Κω 


Παναγιώτης Μ. Χατζηχριστοφής 

ADVERTORIALS