Α΄ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΚΩ: Αύριο Τετάρτη η κλήρωση του Πρωταθλήματος

Α΄ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΚΩ: Αύριο Τετάρτη η κλήρωση του Πρωταθλήματος

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 5/10/2022 σε πολύ καλό κλίμα η συνάντηση της επιτροπής πρωταθλήματος βετεράνων Κω, παρουσία και του υπευθύνου του τοπικού όργανου διαιτησίας κου Π. Βασιλείου στο γήπεδο του Ομίλου Αθλοπαιδιών. Από την συνεδρίαση απουσίαζαν εκπρόσωποι τριών ομάδων από αυτές που είχαν δηλώσει συμετοχή(Αντίμαχος , Νικαγορας& Αναγέννηση Ασφενδιού) καθώς και οι εκπρόσωποι του ΔΟΠΑΒΣ. Δεν πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του πρωταθλήματος διότι αιφνιδίως ετέθη θέμα αλλαγής της προκήρυξης του πρωταθλήματος ως προς το όριο ηλικίας. (προτάθηκε αντί του 33 που προβλεπόταν να τεθεί ηλικιακό όριο τα 40 χρόνια) Μετά από γόνιμο διάλογο των λοιπών παρευρισκομένων και αρκετές τηλεφωνικές επικοινωνίες και με τους απόντες βρέθηκε κοινή συνισταμένη από τις περισσότερες ομάδες προκειμένου να προχωρήσει ο θεσμός με ηλικιακό όριο τα 35 χρόνια(όλοι>35 ετών και επιπροσθέτως την συμμετοχή 2 αθλητών μικρότερων των 35 ετών οι οποίοι θα έχουν όμως αποχή από τα τοπικά ή άλλα πρωταθλήματα τουλάχιστον 5 χρόνια. (Στην πρόταση αυτή συναίνεσαν τελικά και ο ΠΑΟΚ ΚΩ, και η Δόξα Καρδάμενας, και ο ΑΟ ΠΥΛΙΟΥ και ο Όμιλος Αθλοπαιδιών και οι ομάδες που απουσίαζαν(Αντίμαχος , Νικαγορας& Αναγέννηση Ασφενδιού) προκειμένου να διεξαχθεί η διοργάνωση.

Κατόπιν τούτου η κλήρωση θα διεξαχθεί αύριο Τετάρτη ώρα 6.30μ στο κυλικείο του Ομίλου Αθλοπαιδιών με την συμμετοχή των 8 ομάδων που είχαν δηλώσει αρχικά συμμετοχή    : ΔΟΞΑ ΚΑΡΔΑΜΕΝΑΣ, ΝΙΚΑΓΟΡΑΣ, ΟΜΙΛΟΣ ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΩΝ, ΑΟ ΠΥΛΙΟΥ,ΠΑΟΚ ΚΩ,ΑΕ ΚΩΣ, ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΣΦΕΝΔΙΟΥ &ΑΝΤΙΜΑΧΟΣ. παρουσία στελεχών του ΔΟΠΑΒΣ και του κου Π. Βασιλείου Υπεύθυνου του τοπικού οργάνου διαιτησίας.

Οι τελικες λίστες με τα 25 τουλάχιστον ονόματα των ομάδων θα κατατεθούν έως 1 Νοεμβρίου και το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει γύρω στις 10 Νοεμβρίου και οι αγώνες θα ορίζονται με συνεννόηση των ομάδων.

Η κατατεθείσα πρόταση για όριο συμμετοχής τα 40 έτη ηλικίας λαμβάνεται σοβαρά υπόψιν και θα γίνει προσπάθεια να εφαρμοστεί στο προσεχές κύπελλο βετεράνων Κω που θα ακολουθήσει μετά το πρωτάθλημα βετεράνων Κω, την προσεχή άνοιξη!

Η Οργανωτική Επιτροπή

ADVERTORIALS