''Αγκαλιά'' με τον τίτλο ο Φοίνικας!

''Αγκαλιά'' με τον τίτλο ο Φοίνικας!

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Α.Ο. ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΩΝ ΚΩ

«Αγκαλιά» με τον τίτλο στο ανδρικό πρωτάθλημα βρίσκεται πλέον ο Α.Ε.Σ.Π. Φοίνικας, ο οποίος κέρδισε με 3-0 σετ τον Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω.

Μετά τη νίκη στον τελικό του κυπέλλου, η ομάδα του Νίκου Αντωνιάδη επικράτησε και στο πρωτάθλημα και σε συνδυασμό με την ήττα της κωακής ομάδας χθες από τον Π.Α.Ο.Κ., θα πρέπει να γίνουν απίστευτα πράγματα για να μπορέσει ο Φοίνικας να χάσει τον τίτλο. Οι Ροδίτες ήταν πιο έμπειροι και αντιμετώπισαν με σοβαρότητα το παιχνίδι, φτάνοντας στην επικράτηση. Ο Α.Ο. Αθλοπαιδιών (ήρθε με απουσίες στη Ρόδο), προσπάθησε φιλότιμα, αλλά ο Φοίνικας ήταν καλύτερος και πανηγύρισε δίκαια μία ακόμη νίκη, που τον φέρνει προ των πυλών του… τίτλου.

Τα σετ: 25-19 (25’), 25-19 (22’), 25-16 (22’)


Διαιτητές: Καλημεράκης- Πάττας- Μαργαρίτη


Α.Ε.Σ.Π. ΦΟΙΝΙΚΑΣ (Νίκος Αντωνιάδης): Μακρής, Σαμπάνης, Μεϊμάρης, Παπανικόλας, Ανθής, Ρουσέττος, Τζουμάκας, Γεράκης, Μαμαλίγκας, Καφαντάρης, Αρβανίτης, Γιακουμάρος, Παπασάββας, Ποδιώτης.


Α.Ο. ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΩΝ ΚΩ (Αλκιβιάδης Χατζηνικολάου): Παπαϊωάννου Δ., Παπαϊωάννου Α., Γεροβασίλης, Κυπριώτης, Καρδούλιας, Γκόνος, Δαρίδης, Σαρίκιζης, Σαλτζής, Ιντρισλάρι, Κόπελλος.

ADVERTORIALS