Αθλητικό διήμερο με θέμα «Γυμναστική στη πόλη», στις 18 και 19 Ιουλίου, στην Πλατεία Ελευθερίας

Αθλητικό διήμερο με θέμα «Γυμναστική στη πόλη», στις 18 και 19 Ιουλίου,  στην Πλατεία Ελευθερίας

Ο Δ.Ο.Π.Α.Β.Σ και το Τμήμα Αθλητισμού στα πλαίσια των Θερινών Ιπποκρατείων 2021 διοργανώνουν αθλητικό διήμερο με θέμα «Γυμναστική στη πόλη», όπου Δανοί γυμναστές θα μας φέρουν σε επαφή με την δανέζικη γυμναστική κουλτούρα. Η δράση θα πραγματοποιηθεί στις 18 &19 Ιουλίου στη Πλατεία Ελευθερίας στις 20:30.

Η ομάδα ” Weekendholdet” είναι μέρος της γυμναστικής ένωσης IK Rosendahl, η οποία αποτελείται από είκοσι πέντε νεαρούς γυμναστές ηλικίας από 18 έως 24 ετών. Οι γυμναστές προέρχονται από την ευρύτερη περιοχή της Βόρειας Γιούτλαντ της Δανίας. Συνήθως εμφανίζονται στην Ταυλάνδη αλλά φέτος προτιμήσανε την Ελλάδα και συγκεκριμένα τη Ρόδο, τη Κω και τη Κάλυμνο. Θα δώσουν δύο παραστάσεις στο νησί μας στην πλατεία Ελευθερίας, την Κυριακή στις 18 και την Δευτέρα στις 19 Ιουλίου στις 8:30 το βράδυ, διάρκειας 30 λεπτών. Θα παρουσιάσουν ένα συνδυασμό χωρών και γυμναστικών ρυθμικών ασκήσεων της δανέζικης κουλτούρας με ακροβατικά σε τραμπολίνο.
Όλα τα παιδιά που θα παρευρίσκονται στις εκδηλώσεις θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε μίνι μαθήματα για ασφαλή χρήση του τραμπολίνο που η διάρκειά τους θα είναι από 30 έως 60 λεπτά (εφ’όσον επιτρέπεται λόγω των περιορισμών).

ΔΑΝΟΙ-ΓΥΜΝΑΣΤΕΣ.jpg

ADVERTORIALS