Χορηγία αθλητικού υλικού από την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ στον Α.Σ. ΦΟΙΒΟΣ ΚΩ

Χορηγία αθλητικού υλικού από την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ στον Α.Σ. ΦΟΙΒΟΣ ΚΩ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Α.Σ. ΦΟΙΒΟΣ ΚΩ

Το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2020, ο Α.Σ. ΦΟΙΒΟΣ ΚΩ αποδέχτηκε με μεγάλη χαρά, την ευγενική χορηγία αθλητικού υλικού από την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ  για τις ανάγκες του συλλόγου.  

Η χορηγία περιλαμβάνει 30 μπάλες μπάσκετ και 2 πτυσσόμενες μπασκέτες, που αναμένεται να βοηθήσουν σημαντικά τα τμήματα υποδομών του συλλόγου. 

Η χορηγία αυτή σηματοδοτεί την έναρξη της συνεργασίας μας με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ  για τους πρόσφυγες, ενός παγκόσμιου οργανισμού που μετράει 70 χρόνια ζωής και έχει τιμηθεί 2 φορές με το Νόμπελ ειρήνης ζωής για την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων παρέχοντας ουσιαστική βοήθεια σε πρόσφυγες, αιτούντες άσυλο και βοηθώντας εκατομμύρια ανθρώπους να ξαναρχίσουν μια νέα ζωή. 

Ο οργανισμός αντιλαμβάνεται την πραγματική διάσταση του προβλήματος του προσφυγικού και τις επιπτώσεις που έχει στην τοπική κοινωνία και οι άνθρωποι που στελεχώνουν  το γραφείο της Ύπατης Αρμοστείας στην Κω, έχουν δείξει πολλές φορές μέχρι σήμερα, την διάθεση να συνεργαστούν με την τοπική κοινωνία για να αμβλύνουν και να βοηθήσουν ξεπεραστούν τα εμπόδια από την υποδοχή των προσφύγων. 

Από την πλευρά μας, υποσχόμαστε ότι όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν, να δώσουμε την ευκαιρία σε παιδιά προσφυγόπουλα να συμμετέχουν σε αθλητικές δραστηριότητες του συλλόγου μας.  

Ευχαριστούμε θερμά για την συνεργασία, τον υπεύθυνο της Ύπατης Αρμοστείας του Ο.Η.Ε. για τα Δωδεκάνησα κ. Στάμο Αθανάσιο και την κα Νικολέτα Σκλήβα που οργάνωσε την προμήθεια των υλικών.  

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στη διοίκηση και το προσωπικό του KOS HOTEL JUNIOR SUITES για την ζεστή φιλοξενία. 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Α.Σ. ΦΟΙΒΟΣ ΚΩ

ADVERTORIALS