Κωακός Όμιλος Ποδηλασίας: Ξεκίνησε, με τις μικρές κατηγορίες, ο τελευταίος αγώνας δρόμου για το 2020 για την ομάδα μας

Κωακός Όμιλος Ποδηλασίας: Ξεκίνησε, με τις μικρές κατηγορίες, ο τελευταίος αγώνας δρόμου για το 2020 για την ομάδα μας

         ΚΩΑΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ  

                   ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ξεκίνησε εχθές , με τις μικρές κατηγορίες, ο τελευταίος αγώνας δρόμου για το 2020 για την ομάδα μας.

Ανάβαση Πανορμίτη στη Σύμη, με συμμετοχές από τον Π.Ο Κω και τον Κωακό Όμιλο Ποδηλασίας, στον δυσκολότερο αγώνα της χρόνια κατά τη γνώμη μας , εκεί που δεν χαρίζεται τίποτα, και καμιά τακτική δεν δουλεύει ,στο σκληρό βουνό της Σύμης.

 Τα παιδιά μας, που συμμετείχαν, επιβεβαίωσαν τα αποτελέσματα όλης της χρονιάς που μας πέρασε. Δεν ήταν τυχαία, αλλά αποτέλεσμα της  δουλειάς τους.

Στα Μίνι μικρά με χρόνο που θα ζήλευαν και τα αγόρια , η γνωστή δυάδα Αλευράκη και Ντρίτση έκαναν και πάλι το ένα δύο.

 Στα μίνι μικρά αγόρια ο Καραμέτσης Κωνσταντίνος ήταν 3ος.

Ενώ στα μίνι μεγάλα,  3ος ήταν ο Αλευράκης, 5ος ο εντυπωσιακός Καραμέτσης Βαγγέλης και 7ος για 1 μόλις δευτερόλεπτο ο Χόνδρος Νικόλαος.

Αυτήν τη φορά μπροστάρης μπήκε ο μεγαλύτερος χορηγός μας για το 2020 η ARCHON YACHITING and YACHT που μας παραχώρησε ένα από τα σκάφη της για την μεταφορά της ομάδας στη Σύμη.

Ενώ σταθερά δίπλα μας παραμένουν για να καλύψουμε τις ανάγκες των μικρών μας αθλητών τα καταστήματα:

 

Skipper Cafe bistro restaurant 

Φιλοσοφίες café  

BERTO LUCCI 

Pergaminos cars   ΑπόστολοςΠεργαμηνός

Blue star ferries 

SERNIKOS BIKES 

Zaman fu café 

 

Με δύο συνεχόμενα σαββατοκύριακα έκλεισαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις για την ποδηλασία δρόμου για την ομάδα μας για το 2020. Την προηγούμενη εβδομάδα με το Kos juniors cup στην Κω  και εχθές με την ανάβαση Πανορμίτη στην Σύμη.

Ξεκινώντας από το περασμένο Σαββατοκύριακο,  με ένα δυνατό χρονόμετρο στην Λάμπη είχαμε τις 3 πρώτες θέσεις στα μίνι μικρά κορίτσια με τις:

1η Αλευράκη 

2η Ντρίτση 

3η Μητσιάκη

Ενώ και στα μίνι μικρά αγόρια:

 

Είχαμε στο χρονόμετρο 

3ο τον Παπαϊωάννου ,6ο τον Παπαμαργαρίτη, ενώ πιο πίσω 7ος Πάνης Χάρης και 9ος Βησσαρίτης Γιώργος και  σε κακή μέρα ο Καραμέτσης Κωνσταντίνος,  

Στα μίνι μεγάλα αγόρια:

2ος ο Αλευράκης 

4ος ο Χόνδρος 

Ενώ στην πρώτη δεκάδα ήταν και οι Καραμέτσης Βαγγέλης, Κώστογλου Δημήτρης Κωστογλάκης Νίκος 

Ενώ στην κατηγορία παίδων:

Παρουσία και του πρωταθλητή Ελλάδος Σαββάκη που κέρδισε τον αγώνα έτρεξαν οι Κιοτσέογλου Αλής 6ος, και πιο πίσω Κάππας Γιάννης και Κουκουρακής που εγκατέλειψε μετά από 2 λάστιχα.

Στον αγώνα αντοχής την Κυριακή ,είχαμε την ίδια τριάδα να συνεργάζεται άψογα και να έχει τις ίδιες θέσεις στο βάθρο στα μίνι μικρά κορίτσια 

Ενώ στα αγόρια πήραμε την 3η και την 4η θέση αυτή τη φορά στο βάθρο, ενώ οι Πάνης και Βησσαρίτης ακολουθούν στην πρώτη 10αδα.

Στα Μίνι μεγάλα αγόρια μια από τα ίδια με το Σάββατο , με μόνη διαφορά ότι ο Χόνδρος έπεσε στη 7η θέση. Ενώ στους παίδες που ο αγώνας τελείωνε στην κέφαλο 7ος ο Αλής  Κιοτσέογλου 8ος ο Κουκουρακής και 9ος ο Κάππας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς, σε όλα τα ΜΜΕ και τους δημοσιογράφους τους, που καλύπτουν άψογα και με επαγγελματισμό , όλες τις δραστηριότητες του συλλόγου μας και προάγουν  το άθλημα της ποδηλασίας στην Κω και στα Δωδεκάνησα.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΚΩΑΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ

ADVERTORIALS