H Α.Ε. Δικαίου για πρώτη φορά στην ιστορία της, στη Γ’ Εθνική

H Α.Ε. Δικαίου για πρώτη φορά στην ιστορία της, στη Γ’ Εθνική

Η Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου, μετά τη σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ. και μετά από ομόφωνη απόφαση των μελών, ανακοινώνει τις ομάδες που θα πάρουν τα εισιτήρια για τις εθνικές κατηγορίες. Η ανάδειξη αυτή προέκυψε κατόπιν συνεργασίας με την Ε.Ο.Κ. και λήφθηκε υπόψη ο καλύτερος συντελεστής επιτυχίας που προκύπτει από τους βαθμούς στο πρωτάθλημα (μέχρι τη λήξη του) σε συνάρτηση με τους αγώνες της κάθε ομάδας. Έτσι, με βάση τα παραπάνω, η Α.Ε. Δικαίου στέφεται πρωταθλήτρια Δωδεκανήσου στην κατηγορία ανδρών και ανέρχεται στη Γ’ Εθνική και ο Γ.Σ. Διαγόρας στην κατηγορία γυναικών, αποκτώντας το δικαίωμα να αγωνιστεί στην Α2 Κατηγορία.

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ: Α.Ε. Δικαίου (ρεκόρ 11-0/100%) έναντι Γ.Σ. Διαγόρας (ρεκόρ 9-1/90%)

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ: Γ.Σ. Διαγόρας (ρεκόρ 4-1/80%) έναντι Γ.Α.Σ. Ιάλυσος (ρεκόρ 4-2/ 66.7%)

ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΜΑΣ ΣΤΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ

Με τη μέθοδο του ίδιου μεγαλύτερου ποσοστού επιτυχίας (οι βαθμοί σε συνάρτηση με τους αγώνες κάθε ομάδας) προκύπτουν οι εκπρόσωποι της Δωδεκανήσου στις προκριματικές φάσεις των πανελλήνιων πρωταθλημάτων.

Συγκεκριμένα οι ομάδες που θα μας εκπροσωπήσουν είναι οι εξής:

ΕΦΗΒΟΙ: Ιπποκράτης Κω (ρεκόρ 7-0/100%) έναντι Γ.Α.Σ. Ιάλυσος (ρεκόρ 7-1/ 87.5%)

ΠΑΙΔΕΣ: Κολοσσός Ρόδου (ρεκόρ 9-0/ 100%) έναντι Πανιωνίου Λέρου (ρεκόρ 8-1/ 88.9%)

ΝΕΑΝΙΔΕΣ: Θα γίνει κλήρωση ανάμεσα στον Γ.Α.Σ. Ιάλυσος (ρεκόρ 4-0) και την Ε.Α. Καλύμνου (ρεκόρ 6-0) για να προκύψει η ομάδα που θα μας εκπροσωπήσει στην προκριματική φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος.

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: Θα γίνει κλήρωση ανάμεσα στον Γ.Α.Σ. Ιάλυσος (ρεκόρ 4-0) και τον Ιπποκράτη Κω (ρεκόρ 6-0) για να προκύψει η ομάδα που θα μας εκπροσωπήσει στην προκριματική φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος.

*Η κλήρωση για την ανάδειξη των ομάδων που θα μας εκπροσωπήσουν στις προκριματικές φάσεις (εφόσον διεξαχθούν) σε νεανίδες και κορασίδες θα γίνει την Πέμπτη 4 Ιουνίου (13:00) στα γραφεία της Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου, με την παρουσία των εκπροσώπων των σωματείων

ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΣΕ ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ

Στα ανεπίσημα πρωταθλήματα της Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου, ανακοινώνονται οι πρωταθλητές στους ομίλους Ρόδου και νήσων, όπως προκύπτουν από την τελική κατάταξη μέχρι και την επίσημη λήξη λόγω…Covid 19.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ:

ΟΜΙΛΟΣ ΡΟΔΟΥ: Γ.Α.Σ. Ιάλυσος

ΟΜΙΛΟΣ ΝΗΣΩΝ: Ηρακλής 2000

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ:

ΟΜΙΛΟΣ ΡΟΔΟΥ: Γ.Α.Σ. Ιάλυσος

ΟΜΙΛΟΣ ΝΗΣΩΝ: Ηρακλής 2000

ADVERTORIALS