KEFALOS 3ON3: Ακόμη μια γιορτή του μπάσκετ

KEFALOS 3ON3: Ακόμη μια γιορτή του μπάσκετ

To ΔΣ του ΑΣ ΦΟΙΒΟΣ ΚΩ, νιώθει εξαιρετικά υπερήφανο που συμμετείχε ενεργά σε , αυτή την φορά με την εξαιρετική και ελπιδοφόρα συνεργασία του ΑΣ ΑΙΟΛΟΥ ΚΕΦΑΛΟΥ.

Το KEFALOS 3ON3 σχεδιάστηκε και διοργανώθηκε με επιτυχία από τα μέλη και των δύο συλλόγων, που αφιέρωσαν αρκετές ώρες προκειμένου να προσφέρουν τη δυνατότητα στη νεολαία της Κεφάλου αλλά και του νησιού, να συμμετέχουν σε ένα εξαιρετικό τουρνουά.
 
Η όλη προσπάθεια των ανθρώπων των δύο συλλόγων, στηρίχτηκε στο μεράκι και στην αγάπη για τον αθλητισμό, με σκοπό την διάδοση του αθλήματος, την ψυχαγωγία και το αντάμωμα όλων των φίλων του μπάσκετ.

Ευχαριστούμε όλα τα μέλη του ΑΙΟΛΟΥ για την φιλοξενία και την άριστη συνεργασία, τον ΔΟΠΑΒΣ του Δήμου ΚΩ για την ένταξη της εκδήλωσης στα θερινά Ιπποκράτεια και όλους τους αθλητές και διαιτητές που έλαβαν μέρος στο τουρνουά.
 
Ευχαριστούμε επίσης θερμά, την εταιρία RV για την δωρεάν παραχώρηση του γηπέδου.
 
Τέλος, ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους ΗΡΩΕΣ της διοργάνωσης, στα μέλη της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, χάρη στην έγκαιρη και ψύχραιμη επέμβαση των οποίων αποφεύχθηκαν τα χειρότερα για τον Δημήτρη, στον οποίο ευχόμαστε ολόψυχα ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στα γήπεδα. 
 
Ζήσαμε όλοι μας ένα έντονο διήμερο και βγάλαμε χρήσιμα συμπεράσματα για το μέλλον.
 
Καλό Δεκαπενταύγουστο σε όλους!
 
 

 

Ευχαριστήρια Επιστολή Α.Σ Αίολου Κεφάλου.

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το πρώτο 3 on 3 Basketball Tournament στο Λιμάνι της Κέφαλου.

Μια συνεργασία δυο σωματίων του Α.Σ Φοίβου και του Α.Σ Αίολου Κεφάλου που δείχνει ότι τίποτα δεν χωρίζει τις ομάδες εκτός αγωνιστικών γηπέδων, ¨αντίπαλοι¨ είμαστε μόνο τα 40 λεπτά του αγώνα.

Ευχαριστούμε την ομάδα του Φοίβου που μας έδωσε την δυνατότητα μέσα από αυτήν την άψογη συνεργασία να συνδιοργανώσουμε για πρώτη φορά ένα τέτοιου είδους τουρνουά σε μια μοναδική τοποθεσία, δίνοντας την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να απολαύσουν το άθλημα και να έρθουν πιο κοντά στην ομάδα μας.

Ευχαριστούμε όλα τα μέλη του Φοίβου για την παρουσία τους και την πολύτιμη βοήθεια τους από την αρχή μέχρι και το τέλος αυτής της διοργάνωσης.

Ευχαριστούμε, το Λιμεναρχείο Κω και το Λιμενικό Ταμείο Κω για την παραχώρηση του χώρου, τους υπάλληλους του Δήμου για την τοποθέτηση των προβολέων για τον ηλεκτροφωτισμό των γηπέδων, την ενορία Κεφάλου για την παραχώρηση των καθισμάτων, όλους τους εθελοντές που βοήθησαν στις γραμματείες των αγώνων, τους διαιτητές και τον αγροτικό ιατρό που έδωσε το παρόν.

Να ευχαριστήσουμε όλες τις ομάδες που πήραν μέρος και να όλα πάνε καλά να ανανεώσουμε το ραντεβού μας για του χρόνου.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους Χορηγούς της εκδήλωσης μας καθώς και στους δωροθέτες των επάθλων.

Δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε να ευχαριστήσουμε τους MVP αυτής της διοργάνωσης την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης που ήταν παρών όλο το διήμερο και χάρις την έγκαιρη επέμβαση τους και τις πρώτες βοήθειες που έδωσαν στον Δημήτρη μας όλα πήγαν καλά.

Τέλος αφιερώνουμε αυτή την όμορφη Διοργάνωση στον Δημήτρη μας, που είναι καλά και του ευχόμαστε γρηγορά να είναι κοντά στην οικογένεια του και στην οικογένεια του Αίολου!

Καλό Δεκαπενταύγουστο σε όλο το Κόσμο!

ADVERTORIALS