Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω:Ένταξη σχεδίου κατασκευής ποδοσφαιρικών εγκαταστάσεων στο πρόγραμμα LEADER

Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω:Ένταξη σχεδίου κατασκευής ποδοσφαιρικών εγκαταστάσεων στο πρόγραμμα LEADER

Το όνειρο γίνεται πραγματικότητα. Η οικογένεια του Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει επίσημα την ένταξη σχεδίου κατασκευής ποδοσφαιρικών εγκαταστάσεων της, στο πρόγραμμα LEADER, μέσω της ΑΝ.ΔΩ. Την κατασκευή του δικού της "ποδοσφαιρικού σπιτιού". Ένα έργο επιδοτούμενο στο σύνολο του, το κόστος του οποίου θα ανέλθει στις 490.00 ευρώ.

 Ένα έργο σημαντικό για το νησί μας, που  πληροί τις πλέον σύγχρονες προδιαγραφές, κατόπιν σχετικής έγκρισης της Γ.Γ.Α. και μέσω του οποίου θα δοθεί λύση στο μείζον πρόβλημα της έλλειψης αντίστοιχων εγκαταστάσεων για τους μικρούς και μεγάλους ποδοσφαιριστές και όχι μόνο. Ένα έργο που ευελπιστεί να προσφέρει στην κοινωνία μας, όχι μόνο από αθλητική αλλά και από πολιτιστική και κοινωνική άποψη.

          Οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους βοήθησαν, προκειμένου να καταφέρουμε να ενταχθούμε στο εν λόγω πρόγραμμα και να υποσχεθούμε πως θα κάνουμε ότι είναι δυνατό για να καταστήσουμε το γήπεδο αυτό "σπίτι" του κάθε αθλητή - ποδοσφαιριστή του νησιού μας. Έτσι θέλουμε να το αισθάνονται όλοι, αθλητές και μη του συλλόγου μας. 

            Κάθε όνειρο μπορεί να γίνει πραγματικότητα, αρκεί να πιστέψεις σε αυτό και να προσπαθήσεις με όλες τις δυνάμεις σου. Η σημερινή μέρα είναι μια έμπρακτη απόδειξη.

 Περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν προσεχώς.

Με εκτίμηση, το Δ.Σ. του Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω.

ADVERTORIALS