“Run To The Crater” : Αγώνας δρόμου Εμπορειός – Ηφαίστειο Νισύρου, στις 30 Ιουνίου

“Run To The Crater” : Αγώνας δρόμου Εμπορειός – Ηφαίστειο Νισύρου, στις 30 Ιουνίου

“Run To The Crater” : Αγώνας δρόμου Εμπορειός – Ηφαίστειο Νισύρου


Για 4η συνεχή χρονιά θα διεξαχθεί ο ημιμαραθώνιος Νισύρου ο οποίος συμπεριλαμβάνει 4 διαφορετικούς αγώνες αποστάσεις. Πιο συγκεκριμένα ο αγώνας “Run To The Crater” είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή 30 Ιουνίου , το απόγευμα. Η αφετηρία και ο τερματισμός του ημιμαραθωνίου είναι η κεντρική πλατεία του παραδοσιακού οικισμού Εμπορειός.

Παράλληλα θα υπάρξουν διαδρομές 12 χλμ, 6 χλμ και παιδικός αγώνας όπου οι συμμετέχοντες μπορούν να λάβουν μέρος τρέχοντας ή περπατώντας.

Θα υπάρχει λεωφορείο στο λιμάνι του νησιού όπου θα μεταφέρει δωρεάν δρομείς και συνοδούς στο χωριό. Επίσης για την επιστροφή θα υπάρχει δωρεάν μετακίνηση με πλοίο από Νίσυρο για Καρδάμαινα για όλους.

Το κόστος της συμμετοχής ανέρχεται στα 10 ευρώ όπου συμπεριλαμβάνεται μετάλλιο, μπλούζα και άλλα δώρα. Θα υπάρχει τροφοδοσία και νερό σε σταθμούς κατά μήκος της διαδρομής.

Ο αγώνας “Run To The Crater” διεξάγεται στο νησί του ηφαιστείου εις μνήμην του Τόνυ Μαντακάκη. Διοργανωτές είναι ο κ. Άλεξ Αναστασιάδης δρομέας – διοργανωτής αθλητικών εκδηλώσεων στην Αμερική και ο Τριαντάφυλλος Τριανταφύλλου, επιχειρηματίας στο Εμπορειό.

Για πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο 22420 29 099 ή να στείλετε email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

60429026 2483733241659546 4167760135743078400 n

ADVERTORIALS