Active & Healthy lifestyle: Ενημέρωση για το 2 ο ποδηλατικό σιρκουΐ που πραγματοποιήθηκε στην πόλη της Κω στις 10/6

Active & Healthy lifestyle: Ενημέρωση για το 2 ο ποδηλατικό σιρκουΐ που πραγματοποιήθηκε στην πόλη της Κω στις 10/6

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Το 2ο ποδηλατικό σιρκουι που πραγματοποιήθηκε στην πολη της Κω στις 10/6 είχε αρκετά κυκλοφοριακά προβλήματα (ευτυχώς χωρίς συνέπειες για τους μικρούς αθλητές). Λογικό βέβαια αφού έγινε στο κέντρο της πόλης, σε μια εποχή που ο τουρισμός είναι σε άνοδο. Πρόβλημα παρουσιάστηκε και στην Οπεν κατηγορία αφού αρκετά μικρά παιδιά δεν μπόρεσαν να τρέξουν γιατί δεν είχαν δηλωθεί στην ημερομηνία που έκλειναν οι δηλώσεις για τις επίσημες κατηγορίες (λάθος εκτίμηση της διοργανώτριας αρχής).

Όλοι οι αθλητές του Ποδηλατικού ομίλου Κω που έτρεξαν στις επίσημες κατηγορίες προπονούνται στην bike vibes kos, και απέδειξαν για άλλη μια φορά την πολύ καλή κατάσταση που βρίσκονται αφού σε 3 συνολικά κατηγορίες πήραν 5 μετάλλια.

Στα Μίνι μικρά κορίτσια την δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα η Αλευρακη Αγγελική και η Ντρίτση Χριστίνα πάρα την εντυπωσιακή τούμπα της Χριστίνας.

Στα Μίνι μικρά αγόρια ο Χονδρος έφυγε από την αρχή του αγώνα και έχτισε μια μεγάλη διαφορά που διαρκώς άνοιγε ως το τέλος ενώ ασφαλής στη δεύτερη θέση ήταν και ο Χατζηδημητρης Σταμάτης που δεν απειλήθηκε. 6ος ήρθε ο Ντριτσης Βαγγέλης με μια δυναμική επιστροφή αφού έως τώρα έπαιζε ποδόσφαιρο.

Στα Μίνι μεγάλα αγόρια ο Γιάννης Αλευράκης έφυγε από την αρχή του αγώνα και τερμάτισε μόνος του με μεγάλη διαφορά.

Επόμενος αγώνας το τοπικό πρωτάθλημα Δωδεκανήσου το ερχόμενο σαββατοκύριακο στην Ρόδο με χρονόμετρο Σάββατο απόγευμα και αντοχή Κυριακή πρωί

Με εκτίμηση

Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων

Active & Healthy Lifestyle

ADVERTORIALS