Φίλοι Του Ποδηλάτου: Το Βike to work έχει ξεκινήσει για άλλη μία χρονιά και μας περιμένει από 6 έως 31 Μαΐου να κάνουμε ορθοπεταλιές

Φίλοι Του Ποδηλάτου: Το Βike to work έχει ξεκινήσει για άλλη μία χρονιά και μας περιμένει από 6 έως 31 Μαΐου να κάνουμε ορθοπεταλιές

Δελτίο Τύπου


Ξεσκονίστε ποδήλατα, λαδώστε αλυσίδες και γρανάζια, τσεκάρετε φρένα και ελαστικά, φώτα-γιλέκα-παγούρια και ετοιμαστείτε να ριχτούμε ξανά στη μάχη κατά του διοξειδίου του άνθρακα, του λίπους, της κατάθλιψης και της πρωινής γκρίνιας.
Το Βike to work έχει ξεκινήσει για άλλη μία χρονιά και μας περιμένει από 6 έως 31 Μαΐου να κάνουμε ορθοπεταλιές δυναμικά και αποφασιστικά για να γράψουμε οικολογικές και αναζωογονητικές διαδρομές με ασφάλεια και σύνεση.
Μπες ΤΩΡΑ στο www.biketowork.gr και πάρε μέρος!

Ο διαγωνισμός έχει πολλαπλή στόχευση. Φέτος λόγω των εκλογών έχει ιδιαίτερη βαρύτητα το μήνυμα που στέλνει: Οι πολίτες θέλουν περισσότερο ποδήλατο και πιο ανθρώπινες πόλεις. Απαιτούμε από την πολιτική ηγεσία να κάνει και αυτή το μέρος της!

Είναι όπως όταν συμμετέχεις στην ποδηλατοπορεία για τα ποδηλατικά αιτήματα. Μόνο που τώρα το μήνυμα είναι πιο σαφές και καθαρό: "Το ποδήλατο είναι ήδη το καθημερινό μου μέσο μετακίνησης!"

Φέτος για πρώτη φορά στα πλαίσια του Με Ποδήλατο Στη Δουλειά διεξάγεται και Φωτογραφικός Διαγωνισμός. Διάβασε τους όρους συμμετοχής και δείξε την αγάπη σου για το ποδήλατο με εικόνες!

Για να πούνε οι πόλεις μας "Φτου ξελευτερία"!

Με Αθλητικούς Χαιρετισμούς

Κω Φίλοι Του Ποδηλάτου

ADVERTORIALS