Κόντρα στις έδρες για ταμειάρα με Europa!

Κόντρα στις έδρες για ταμειάρα με Europa!

Το Champions League δίνει τη θέση του απόψε στο Europa, με τις ρεβάνς των προημιτελικών να κλέβουν την παράσταση στο κουπόνι της Πέμπτης. Υπάρχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και θεωρούμε πως υπάρχει αξία στις κόντρες. Για αυτό κρατήσαμε δύο καλοπληρωμένες επιλογές.

Νάπολι – Άρσεναλ

Αποδείχθηκε κατώτερη των περιστάσεων στο Λονδίνο η Νάπολι, όπου πλήρωσε το κακό της μισάωρο. Ηττήθηκε 2-0 και πλέον καλείται να κάνει υπέρβαση απόψε. Στο πρωτάθλημα και χωρίς να παίξει στα κόκκινα, επικράτησε με σκορ 3-1 της Κιέβο στη Βερόνα. Αυτό πάντως που προκάλεσε αίσθηση, είναι πως δεν έκανε ροτέισον. Από την άλλη, η Άρσεναλ με το σκορ του πρώτου αγώνα νιώθει μια σχετική ασφάλεια και απλά πάει στο «Σαν Πάολο» σήμερα για να το διαχειριστεί και να εξασφαλίσει το εισιτήριο για τα ημιτελικά. Την Δευτέρα εν τω μεταξύ, απέδειξε πόσο μέταλλο διαθέτει, αφού επικράτησε εκτός έδρας της Γουότφορντ με σκορ 1-0 και ξανά μπήκε στην τετράδα. Περιμένουμε πως οι «κανονιέρηδες» θα βρουν χώρους, από τη στιγμή που οι «παρτενοπέι» θα πρέπει να ρισκάρουν. Για αυτό θα πάμε με το 2DNB που πληρώνει πάρα πολύ καλά.

Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Μπενφίκα

Εν τέλει το σερί της Άιντραχτ ανακόπηκε στη Λισαβόνα. Αν και είχε αξιοπρεπή παρουσία, όταν έμεινε με παίκτη λιγότερο έχασε σημαντικά τη δύναμη της και ηττήθηκε με σκορ 4-2. Ακόμα κι έτσι, τα δύο γκολ που σημείωσε την κρατούν ζωντανή για την πρόκριση. Η αλήθεια πάντως είναι πως διανύει ντεφορμάρισμα και ηττήθηκε και στο πρωτάθλημα, με σκορ 3-01 από την Άουγκσμπουργκ. Στον αντίποδα, η Μπενφίκα πάει στη Φρανκφούρτη έχοντας το πάνω χέρι για την πρόκριση. Την ίδια ώρα, στο πρωτάθλημα επικράτησε με σκορ 4-2 της Σετούμπαλ και παραμένει πρώτη σε ισοβαθμία με την Πόρτο. Ο τίτλος πάντως είναι στο χέρι της, καθώς το πρόγραμμα της είναι πιο βατό. Σε κάθε περίπτωση, η Άιντραχτ αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα πίσω από το κέντρο. Το διπλό έχει αξία δεδομένης της ποιότητας των Πορτογάλων, οι οποίοι πάνε να το «καθαρίσουν» απόψε. Διαλέγουμε τη διπλή τους ευκαιρία. Χ2 λοιπόν.

Διαβάστε τα πάντα για το στοίχημα στο foxbet.gr

ADVERTORIALS