Χαμός στη Super League!

Χαμός στη Super League!

Η Super League μπαίνει στην τελική της ευθεία και τα ψέματα για τις ομάδες έχουν τελειώσει!

Τα ψέματα στη Super League τελείωσαν!

Οι ομάδες έχουν μπει στην τελική τους ευθεία και η ώρα των αποδείξεων έφτασε, αφού δεν υπάρχει το παραμικρό περιθώριο για λάθος, με το μέλλον τους να κρίνονται σε μια λεπτή κλωστή.

Η σημερινή αγωνιστική του πρωταθλήματος διεξάγεται σε κοινή ώρα για όλες τις αναμετρήσεις, το παραμικρό γκολ παίζει τη δική του σημασία και τα δεδομένα αναμένεται να αλλάζουν από λεπτό σε λεπτό, με το σκηνικό να δημιουργεί τρομερές συγκινήσεις.

Οχτώ ματς, λοιπόν, την ίδια ώρα, εν μέσω των οποίων ενδέχεται να κριθεί και τυπικά ο τίτλος του πρωταθλητή, η μάχη της 4ης θέσης και των ευρωπαϊκών εισιτηρίων και φυσικά ο αγώνας για την παραμονή στην κατηγορία, με το ενδιαφέρον να εστιάζεται και στη θέση που οδηγεί σε μπαράζ ανόδου-παραμονής με την 3η ομάδα της Football League.

Κοινή ώρα έναρξης, λοιπόν, στις 19:00 με 8 ματς να κάνουν σέντρα και τα προγνωστικά να μην είναι μια… ασφαλής επιλογή.

- ΑΕΛ-ΠΑΟΚ
- Απόλλων Σμύρνης-Παναιτωλικός
- Άρης-Ατρόμητος
- Λαμία-ΑΕΚ
- Λεβαδειακός-Πανιώνιος
- Ολυμπιακός-Ξάνθη
- Παναθηναϊκός-ΟΦΗ
- ΠΑΣ Γιάννινα-Αστέρας Τρίπολης

Η μάχη του τίτλου

Η μεγάλη ώρα έφτασε για τον ΠΑΟΚ! Οι Θεσσαλονικείς είναι στην 1η θέση με 73 βαθμούς και έχουν πολύ δύσκολη αποστολή στη Λάρισα κόντρα στην ΑΕΛ που «καίγεται» για τη νίκη. Ο «Δικέφαλος» με ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα κλειδώνει και τυπικά τον τίτλο του πρωταθλητή έπειτα από 34 χρόνια ανομβρίας, ενώ είναι και το πραγματικά μεγάλο τεστ, ώστε να φτάσει πολύ κοντά σε ολοκληρωτικά αήττητη πορεία. Ωστόσο, και η ΑΕΛ θέλει μόνο τη νίκη, αφού βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση, με 30 βαθμούς και μόλις 4 να τη χωρίζουν από τη θέση του μπαράζ.

Την ίδια ώρα ο Ολυμπιακός αναμένεται να έχει ένα εύκολο έργο κόντρα στην Ξάνθη στο «Γ. Καραϊσκάκης» με τους «Ακρίτες» επίσης να θέλουν τουλάχιστον έναν βαθμό σε μία πολύ δύσκολη έδρα, αφού έχουν 29 πόντους και είναι στο +4 από τον απευθείας υποβιβασμό και στο +3 από το μπάραζ.

Την 4η θέση ποιος θα την πάρει;

Σπουδαία αναμέτρηση θα διεξαχθεί και στο «Κλ. Βικελίδης» ανάμεσα στον Άρη και τον Ατρόμητο. Οι Θεσσαλονικείς προέρχονται μεν από ήττα κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (2-0), αλλά αυτό δεν μπορεί να διαγράψει την εξαιρετική πορεία που έχουν πραγματοποιήσει στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος. Με αυτή την πορεία τους έχουν εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους στα προκριματικά του Europa League, έχοντας 43 βαθμούς, αλλά οι βλέψεις τους είναι υψηλότερες. Στην 4η θέση που στοχεύουν είναι ο Ατρόμητος, που καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς δεν έχει πέσει κάτω από αυτή και θέλει να διατηρήσει τα κεκτημένα του. Μάλιστα, η ομάδα του Νταμίρ Κάναντι που έχει 46 βαθμούς, έχει και το πλεονέκτημα με τη νίκη στον α’ γύρο με 4-2, άρα ακόμα και σε πιθανή ήττα βολεύονται με πολλά σκορ σε περίπτωση ισοβαθμίας.

Οι «χαμένοι» χάνονται…

Χαμός, όμως, γίνεται και στη μάχη για την παραμονή στην κατηγορία. Πανιώνιος, ΑΕΛ, Ξάνθη, Αστέρας Τρίπολης, ΠΑΣ Γιάννινα, ΟΦΗ και Λεβαδειακός δεν είναι καθόλου σίγουροι για το μέλλον τους στην κατηγορία με κάθε ομάδα να έχει περισσότερες ή λιγότερες πιθανότητες.

Η βαθμολογική του θέση είναι ως εξής:

9 ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 32
10 ΑΕΛ 30
11 ΞΑΝΘΗ 29
12 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ. 28
13 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 26
14 ΟΦΗ 25
15 ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 21

Στο πλαίσιο αυτό ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι αναμετρήσεις Λεβαδειακός-Πανιώνιος, Παναθηναϊκός-ΟΦΗ και ΠΑΣ Γιάννινα-Αστέρας Τρίπολης, με τις ισορροπίες να είναι πολύ λεπτές.

Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat

ADVERTORIALS