Τετάρτη – όνειρο σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ!

Τετάρτη – όνειρο σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ!

Εκπληκτική η σημερινή μέρα για κάθε φίλο των αθλημάτων, είτε σε ποδόσφαιρο, είτε σε μπάσκετ.

Καθίστε αναπαυτικά και απολαύστε γιατί η εβδομάδα που διανύουμε, είναι από τις πιο πλούσιες μέχρι την ολοκλήρωση και της φετινής σεζόν. Ναι, μπορεί οι μήνες να πέρασαν πολύ γρήγορα και να φαίνεται σαν… χθες από τότε που άρχισαν οι προετοιμασίες των ομάδων, αλλά η αλήθεια είναι ότι η τελική ευθεία έχει φτάσει και είναι αυτή που βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή.

Αυτή την εβδομάδα, λοιπόν, η δράση είναι ατέλειωτη προς τέρψιν των απανταχού φίλων του αθλητισμού και όχι φυσικά μόνο του ποδοσφαίρου, αφού και στο μπάσκετ το πρωτάθλημα της Α1 έχει μπει στην τελική του ευθεία και προγνωστικά είναι δύσκολο να γίνουν, αφού τώρα θα φανούν και τα ψυχικά χαρακτηριστικά κάθε ομάδας.

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή που είναι και η πιο συναρπαστική, αφού στο αποψινό πρόγραμμα γίνεται χαμός, με τους αγώνες του Champions League να ξεχωρίζουν.

Champions League

Βραδιά Champions League και μάλλον είναι η εμπορικότερη από τις δύο, αφού συγκρούονται δύο από τα πιο σπουδαία ονόματα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Σούπερ αναμέτρηση, λοιπόν, ανάμεσα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Μπαρτσελόνα, με τους Καταλανούς να έχουν φέτος τον ρόλο του φαβορί, αλλά τους Άγγλους να έχουν την ψυχολογία στα ύψη μετά την απίθανη πρόκρισή τους επί της Παρί Σεν Ζερμέν. Από την πλευρά της η ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, όπως συμβαίνει σταθερά στη φετινή σεζόν, θα έχει αρκετές απουσίες, καθώς εκ νέου οι δύο βασικοί της αμυντικοί χαφ είναι αμφίβολοι (Ερέρα, Μάτιτς) ενώ και ο Μάρκους Ράσφορντ, θεωρείται αυτή τη στιγμή αμφίβολος και ακόμα κι αν αγωνιστεί δεν θα είναι στο 100%. Παράλληλα, οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν φαίνεται να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Έπειτα από μια εκπληκτική περίοδο, η ομάδα του Μάντσεστερ δεν δείχνει να πατάει καλά, προέρχεται από ήττα κόντρα στη Γουλβς και τώρα καλούνται να βρουν λύσεις με αντίπαλους τους Καταλανούς.

Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε θεωρείται αυτή τη στιγμή ως το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση της κούπας και λογικό, αφού διαθέτουν τον ποδοσφαιριστή που θεωρείται ο κορυφαίος του πλανήτη και εκτός αυτού πραγματοποιεί μια μαγική σεζόν, η οποία χαρακτηρίζεται από τρομερά γκολ και κυρίως ωριμότητα. Ο λόγος για τον Λιονέλ Μέσι… Ο Αργενιτνός όντας πλέον στα 31 του, είναι σε εκπληκτική κατάσταση, έχοντας οδηγεί τους Καταλανούς ήδη στο πρωτάθλημα (απομένει το τυπικό) και στον τελικό του Κυπέλλου. Σίγουρα, δεν θέλει να την πατήσει από τους παίκτες του Σόλσκιερ.

Την ίδια ώρα στο Άμστερνταμ, ο εκπληκτικός Άγιαξ που απέκλεισε τη μόνιμη πρωταθλήτρια Ευρώπης τα τελευταία χρόνια, Ρεάλ Μαδρίτης, θα αντιμετωπίσει τη Γιουβέντους. Τα εκπληκτικά… μωρά του «Αίαντα» που πιθανότατα δεν θα είναι και του χρόνου στην Ολλανδία, αφού οι πολύ πλούσιοι σύλλογοι τους έχουν ήδη προσεγγίσει θέλουν να αποδείξουν ότι τα όσα πέτυχαν με τους Μαδριλένους δεν ήταν τυχαία, θέλοντας να φέρουν τους μόνιμους πρωταθλητές Ιταλίας στα όριά τους. Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Τορίνου θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τον Κριστιάνο Ρονάλντο, αφού ο Πορτογάλος σούπερ-σταρ, που πήρε μόνος του την πρόκριση επί της Ατλέτικο, έχει υποστεί μυϊκό τραυματισμό και είναι πολύ μεγάλο ερωτηματικό η συμμετοχή του.

Championship

Αμείωτη η δράση, όμως και στην Αγγλία και συγκεκριμένα στην Championship, που φέτος διεξάγεται μία από τις κορυφαίες σεζόν στα χρονικά. Η μεγάλη έκπληξη, που ακούει στο όνομα, Νόργουιτς θέλει να πετύχει ακόμα μία νίκη που θα τη φέρει πιο κοντά όχι μόνο στην απευθείας άνοδο, αλλά και στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, όταν κανείς στην αρχή της σεζόν δεν της έδινε απολύτως τέτοια πιθανότητα. Τα «καναρίνια» αντιμετωπίζουν τη Ρέντινγκ και φυσικά είναι το μεγάλο φαβορί για την επικράτηση, στην αναμέτρηση που ξεχωρίζει από το αποψινό πρόγραμμα.

Αναλυτικά:

Νόργουιτς – Ρέντινγκ
Μπέρμιγχαμ – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ
Μπέντφορντ – Ίπσουιτς
Χαλ – Γουίγκαν
Μίλγουολ – ΚΠΡ
Ρόδεραμ – Άστον Βίλα

Betshop Basket League

Η δράση όμως δεν περιορίζεται μόνο στα… χωράφια του ποδοσφαίρου! Εμβόλιμη αγωνιστική είναι προγραμματισμένη και στην Betshop Basket League, με το ντέρμπι ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό να ξεχωρίζει. Οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να αποδείξουν ότι μπορούν να είναι ανταγωνιστικοί κόντρα στην πρωταθλήτρια ομάδα της Ελλάδας, τη στιγμή που οι «πράσινοι» θέλουν να συνεχίζουν με τα… φρένα σπασμένα στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους για τα ματς κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Παράλληλα, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στη δύσκολη έδρα του Περιστερίου, στην οποία ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε πριν από δύο εβδομάδες, σε μάλιστα που διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών.

Αναλυτικά:

Κύμη-Ήφαιστος Λήμνου
Ρέθυμνο-Κολοσσός Ρόδου
Προμηθέας-Λαύριο
Χολαργός-Άρης
ΠΑΟΚ-Πανιώνιος
Περιστέρι-Ολυμπιακός
ΑΕΚ-Παναθηναϊκός

Όλα τα προγνωστικά σήμερα στο betmasters.gr!

Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat

ADVERTORIALS