Εκλογοαπολογιστική συνέλευση και εκλογές στον ΑΣ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΚΩ

Εκλογοαπολογιστική συνέλευση και εκλογές στον ΑΣ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΚΩ

  

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου μας, η αντρική ομάδα μπάσκετ αγωνίστηκε στην Α2 Εθνική κατηγορία ανδρών και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία.

Στο γυναίκειο μας τμήμα μπάσκετ, μετά την επιτυχημένη πορεία του τα προηγούμενα χρόνια την τελευταία διετία έγινε προσπάθεια και σχεδιασμός ανασυγκρότησης και στηρίχτηκε σε νεαρά κορίτσια, τα οποία και ανταποκρίθηκαν σε μια δύσκολη περίοδο αγωνιστικής προσαρμογής και έφεραν επιτυχίες σε όλες τις κατηγορίες.

Παράλληλα όμως και μάλιστα με τεράστια επιτυχία όλα αυτά τα χρόνια συνεχίζουμε με αμείωτη ένταση την δουλειά μας στις ακαδημίες από τις οποίες πολλά χρόνια τώρα και κάθε χρόνο, τουλάχιστον 1-2 παιδιά γίνονται στόχος και στελεχώνουν έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο μεγάλους συλλόγους κυρίως της Αθήνας. Αρκετά από αυτά τα παιδιά έχουν στελεχώσει και συνεχίζουν, τις Εθνικές ομάδες. Στόχος μας παραμένει η ανάδειξη τέτοιων αθλητών, αλλά σταδιακά να μπορούμε να παρέχουμε εμείς σε αυτά τα παιδιά τις ευκαιρίες και την συμμετοχή σε μεγάλα πρωταθλήματα. Την φετινή χρονιά την αντρική ομάδα στην Α2 στελέχωσαν εκτός από μεγάλα ονόματα του ελληνικού μπάσκετ και αρκετοί αθλητές από την ΚΩ.

Σε διοικητικό επίπεδο, για ακόμα μια χρονιά έγινε προσπάθεια για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Η προσπάθεια συνεχίστηκε με αμείωτη ένταση για την επίτευξη των στόχων μας. Σε ένα δύσκολο οικονομικό περιβάλλον, τα οικονομικά κυρίως προβλήματα που πρόεκυψαν και δυσκόλευαν την εύρυθμη λειτουργία των τμημάτων μας, αντιμετωπίστηκαν με την συνδρομή των χορηγών και την βοήθεια όλων των φίλων του συλλόγου και κυρίως από την οικονομική συνδρομή μελών της διοίκησης.

Με γνώμονα πάντα το καλό του συλλόγου και πιστεύοντας ότι η διοίκηση χρειάζεται ενίσχυση και ανανέωση, για να μπορέσει να συνεχίσει την ανοδική πορεία του ο σύλλογος μας, (ο οποίος ας μην ξεχνάμε ότι πριν από τέσσερα χρόνια αγωνιζόταν στο τοπικό πρωτάθλημα και έχει καταφέρει 3 ανόδους ) αποφασίστηκε να γίνει εκλογοαπολογιστική συνέλευση στις 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019 και ώρα 11:00 στα γραφεία του συλλόγου μας πίσω από το κλειστό γυμναστήριο της Κω, δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε όσους επιθυμούν να συμμετέχουν και από θέση ευθύνης στην επόμενη διοίκηση.

Η επιλογή του να γίνουν οι εκλογές τώρα και όχι αργότερα το καλοκαίρι, έγινε για να δοθεί η δυνατότητα στην καινούργια διοίκηση να μπορέσει με άνεση και όχι υπό πίεση χρόνου, να οργανωθεί και να ανταποκριθεί όσο το δυνατόν καλύτερα στις προκλήσεις της νέας χρονιάς

Στηρίξτε λοιπόν όλοι την προσπάθεια μας, διότι με αυτόν τον τρόπο στηρίζετε το ίδιο το νησί μας αλλά και τις νέες γενιές.

Ευχαριστούμε πολύ όλους σας και περιμένουμε να σας δούμε από κοντά στην γενική συνέλευση.

Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΧΑΤΖΗΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

  

                                                  

ADVERTORIALS