Ταμειάρα με κόντρα στις έδρες!

Ταμειάρα με κόντρα στις έδρες!

Φουλ δράση έχουμε και την Τετάρτη στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, με εμβόλιμες αγωνιστικές και Κύπελλο. Σήμερα θα κοντράρουμε τις έδρες, βρίσκοντας την αξία με... λογικές κόντρες στα φαβορί.

Σάλκε – Βέρντερ Βρέμης

Πήρε επιτέλους νίκη η Σάλκε, η οποία επικράτησε του Αννόβερο με σκορ 1-0. Έβαλε έτσι τέλος στο σερί των τεσσάρων ηττών που έτρεψε. Μέσω του Κυπέλλου οι «βασιλικοί μπλε» ελπίζουν να σώσουν κάτι από τη φετινή κάκιστη αγωνιστική τους πορεία. Για να το κάνουν βέβαια αυτό, θα πρέπει να παρουσιάσουν και κάτι αγωνιστικά αξιόλογο. Την ίδια ώρα, η Βέρντερ τρέχει αήττητο δέκα αγώνων και μάλιστα χωρίς να παίζει στα κόκκινα. Προέρχεται από το 3-1 επί της Μάιντς, αποτέλεσμα που την διατηρεί στο κόλπο για το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Εν τω μεταξύ, στο Κύπελλο έρχεται από την επική πρόκριση επί της Ντόρτμουντ στα πέναλτι. Βάσει φόρμας είναι το απόλυτο φαβορί απόψε, απέναντι σε μια Σάλκε που μόνο το όνομα έχει. Πάμε με το 2DNB.

Ρόμα – Φιορεντίνα

Παραμένει στο κόλπο για την 4η θέση και το Τσάμπιονς Λιγκ, η αλήθεια είναι όμως πως κάθε άλλο παρά πειστική είναι η εικόνα που παρουσιάζει. Το πιο πρόσφατο παιχνίδι η εντός έδρας «σφαλιάρα» με σκορ 4-1 στο ντέρμπι μίσους με τη Νάπολι. Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη ήττα της στα τρία ματς που ο Κλαούντιο Ρανιέρι βρίσκεται στον πάγκο της. Από την άλλη, η Φιορεντίνα έκανε ένα ακόμα πισωγύρισμα στη μάχη για το Γιουρόπα Λιγκ. Έμεινε στο εντός έδρας 1-1 με την Τορίνο και συμπλήρωσε πέντε αγωνιστικές χωρίς νίκη. Σε κάθε περίπτωση, οι «τζιαλορόσι» βρίσκονται σε κάκιστη αγωνιστική κατάσταση και δεν μας πείθουν σε καμία περίπτωση. Υπάρχει ξεκάθαρη αξία στους «βιόλα» και θα πάμε με τη διπλή ευκαιρία τους. Χ2 λοιπόν.

Διάβασε περισσότερα για το στοίχημα στο foxbet.gr

ADVERTORIALS