Με το 2.20 στην Κορσική και τη φόρμα της Βολουντάρι!

Με το 2.20 στην Κορσική και τη φόρμα της Βολουντάρι!

Μπορεί το πρόγραμμα της Δευτέρας να μην είναι πολύ μεγάλο, επιλογές για να πληρωθούμε όμως υπάρχουν. Κρατάμε εμείς δύο επιλογές στα σημεία και πάμε για καλό ταμείο.

Γκαζελέκ – Λανς

Δεν νικάει, αλλά δεν χάνει κιόλας η Γκαζελέκ. Έρχεται από το εκτός έδρας 2-2 με την Ορλεάν, αποτέλεσμα που σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα παιχνίδια την φέρνει στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη. Το ευχάριστο είναι πως πάει πλήρης στο σημερινό ματς και ενώ αγνοεί το τρίποντο εδώ και επτά αγωνιστικές. Διάστημα στο οποίο έχει αποσπάσει πέντε ισοπαλίες. Στον αντίποδα, η Λανς διασκέδασε τις εντυπώσει μετά την ήττα από την Παρί και επιβλήθηκε με σκορ 2-0 της Οσέρ. Έχουν την ευκαιρία απόψε οι «λανσουά» με διπλό στην Κορσική να «σκαρφαλώσουν» στην 3η θέση και να αφήσουν πίσω τους την Παρί και την Λοριάν. Σε κάθε περίπτωση, η καλή Λανς δεν θα έχει πρόβλημα κόντρα στην ομάδα του Αζαξιό. Πάμε λοιπόν με το καλοπληρωμένο διπλό.

Βολουντάρι – Μποτοσάνι

Έχει πάρει τα πάνω της η Βολουντάρι το τελευταίο διάστημα. Έρχεται από το 2-0 στο Ιάσιο. Τέταρτη συνεχόμενη νίκη η συγκεκριμένη και πλέον βρίσκεται εκτός της επικίνδυνης ζώνης, παρουσιάζοντας -είναι η αλήθεια- μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος, πραγματικά άλλο πρόσωπο. Από την άλλη, η Μποτοσάνι έμεινε εκτός 6αδας μετά την ήττα από τη Βιτορούλ. Αποτέλεσμα που την επηρέασε στο πρόσφατο ματς με την Κονκόρντια και την κράτησε στο 0-0. Θα μπορούσε να χάσει κιόλας, ωστόσο ήταν τυχερή στις χαμένες ευκαιρίες του αντιπάλου. Όπως και να έχει, οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε πολύ καλό μομέντουμ. Τη στιγμή που στη Μποτοσάνι επικρατεί τέτοια απογοήτευση, ο 1DNB μοιάζει πολύ καλή επιλογή.

Διάβασε περισσότερα εδώ

ADVERTORIALS