Με την καλύτερη ομάδα στο 2.70

Με την καλύτερη ομάδα στο 2.70

Καλησπέρα στην παρέα! Απόψε έχει πλήρες πρόγραμμα στη Β’ Ολλανδίας, με 10 αναμετρήσεις, όμως κρατάμε μικρό καλάθι, θα κρατήσουμε μόνο ένα σημείο για ποντάρισμα.

Γράφει ο Κώστας Φίλιος

Για την Καμπούρ τα έχω ξαναγράψει, απογοητεύει φέτος, έχει να κερδίσει μπροστά στο κοινό της από τις 2 Νοεμβρίου κι έκτοτε μετράει επίδοση 0-5-3. Αυτός είναι και ο λόγος που οι οπαδοί της είναι εξοργισμένοι και προκάλεσαν αναταραχές στις δύο πιο πρόσφατες αναμετρήσεις στο «Cambuurstadion» (0-0 με Ος και 1-3 από Ντόρντρεχτ). Μεσοβδόμαδα ανακοινώθηκε πως στο τέλος της σεζόν θα αποχωρήσει τόσο ο προπονητής Ρενέ Χάκε, όσο και ο βοηθός του Σίπκε Χούλσχοφ.

Η Γιονγκ Αϊντχόφεν αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη της φετινής σεζόν. Είναι μακράν η καλύτερη από τις 4 ομάδες Νέων που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα και βρίσκεται στην 5η θέση. Χτυπάει κάθε παιχνίδι, δεν είναι τυχαίο πως παραμένει αήττητη εδώ και 9 εκτός έδρας αναμετρήσεις (6-3-0, με 3 σερί νίκες), στις 8 από τις οποίες σκόραρε από 2 φορές και πάνω. Σύμφωνα με τα ολλανδικά ΜΜΕ θα έχει σημαντική ενίσχυση από την πρώτη ομάδα, με παίκτες όπως ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός Μάουρο Τζούνιορ και ο διεθνής με την U21 Ολλανδίας χαφ Ράμσελααρ. Θα ποντάρουμε στην καλύτερη ομάδα σε απόδοση αουτσάιντερ.

Μάθε όλα τα κόλπα για τη ρουλετα στο Royleta.gr

ADVERTORIALS