Και πάλι 2η θέση για τον Φιλίνο στη Ρόδο

Και πάλι 2η θέση για τον Φιλίνο στη Ρόδο

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Κ.Α.Ο. ΦΙΛΙΝΟΣ 


Και πάλι 2η θέση για το Φιλίνο στη Ρόδο


2η θέση και πάλι για το Φιλίνο και άξια εκπροσώπηση του νησιού στον αγώνα CIRCUIT-γιορτή για την ενσωμάτωση των Δωδεκανήσων στην Ελλάδα , που διοργάνωσε ο Ροδίλιος τον οποίο ευχαριστούμε για τη φιλοξενία


Σπουδαίο αγώνα έκανε και πάλι η Ζωή Δανάη Σιδέρη η οποία και πάλι κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο χάνοντας τη πρώτη θέση στα τελευταία μέτρα απο μια άξια και καλύτερη συναθλήτριά της απο το Ροδήλιο.


Πολύ καλές και οι εμφανίσεις του Καρδαρά Δημήτριου αλλά και του Στέφανου Φεσσάρα οι οποίοι κατέκτησαν τη 9η και 10η θέση στη 2η παρουσία τους σε αγώνες σε μια δύσκολη κατηγορία με μεγάλο ανταγωνισμό.


Το χαρακτηριστικό του συγκεκριμένου αγώνα βέβαια ήταν την ώρα της απονομής που και οι 6 αθλήτριες ήταν αγκαλιασμένες και έδιναν συγχαρητήρια η μία στην άλλη με πρώτη την αθλήτρια του Ροδήλιου που νίκησε και τον αγώνα.


Παιδιά χωρίς έπαρση με ανεπτυγμένη την ευγενή άμιλλα να δίνουν το παράδειγμα στους μεγαλύτερους για το πως είναι ο αθλητισμός.


Είμαστε περήφανοι σα σύλλογος για το επίπεδο της ποδηλασίας και θα κάνουμε ότι μπορούμε να το διατηρήσουμε.


Ευχαριστούμε τη προπονήτρια μας Ταμάρα Τουμπαζή και όλο το προπονητικό team (Πεδιαδιτάκης Μάνος, Αλεξιάδης Λευτέρης, Ζαμαγιας Κώστας ) για όσα κάνουν για τα παιδιά μας

ADVERTORIALS