Η χαμένη αυτοπεποίθηση και το φαβορί

Η χαμένη αυτοπεποίθηση και το φαβορί

Γράφει ο Ηλίας Μαλιγιάννης στο bet-hoven

Καλημέρα στην παρέα του bet-hoven! Καλή Κυριακή!

Μετά από δύο μέρες αποχή, είμαστε και πάλι στις επάλξεις με επιλογές από Δανία και Βέλγιο και στόχο τη δυναμική επιστροφή στα ταμεία.

Πρώτη επιλογή για ποντάρισμα από την αναμέτρηση της Ράντερς με την Κοπεγχάγη. Οι γηπεδούχοι τερμάτισαν το 2018 με καλή πορεία, ενώ ξεκίνησαν το νέο έτος με μια ακόμα πειστική εμφάνιση στην έδρα της Άαλμποργκ και ένα εμφατικό 0-3. Η λογική λέει ότι η προσέγγισή τους στον αγώνα θα είναι αμυντική, καθώς η Κοπεγχάγη έρχεται από ένα καταιγισμό τερμάτων (6-1) επί της Οντένσε και δείχνει ασταμάτητη. Το σύνολο του Σολμπάκεν άλλωστε πετυχαίνει γκολ σε όλα τα εκτός έδρας ματς που έχει δώσει στο πρωτάθλημα. Προτιμότερο του διπλού, το αμφίσκορο σε αποδόσεις κοντά στο διπλασιασμό.

Πολύ ενδιαφέρουσα κόντρα στη Jupiler League, όπου η Κλαμπ Μπριζ φιλοξενεί την πρωτοπόρο Γκενκ. Η Μπριζ φέτος, έχει χάσει την αυτοπεποίθησή της και δυσκολεύεται να δημιουργήσει σερί νικών. Στο ματς με τη Γκενκ, θέλει να δώσει απαντήσεις και να αποδείξει ότι δεν είναι ξεγραμμένη αναφορικά με τον τίτλο, ωστόσο είναι πολύ πίσω στη βαθμολογία και δεν διακυβεύεται κάτι σημαντικό. Αμφότερες θα έχουν το μυαλό τους και στα επερχόμενα ματς για το Γιουρόπα Λιγκ την Πέμπτη. Θα έχει ρυθμό και πολλά γκολ. Over 2.5.
Επίσης, υπάρχει φαβορί στο ματς της Οντένσε με τη Βάιλε. Οι γηπεδούχοι θέλουν να συνέλθουν από τη «σφαλιάρα» της προηγούμενης αγωνιστικής στην Κοπεγχάγη (6-1) και έχουν την ευκαιρία να επιστρέψουν στις νίκες κόντρα σε μία ομάδα που δεν έχει νικήσει εκτός έδρας στη σεζόν. Εντός έδρας, «έτρεξαν» ένα καλό σερί τελευταία και βγάζουν συνήθως τα καλά τους στοιχεία. Η Βάιλε δεν είναι σάκος του μποξ, ωστόσο έχει βρει δίχτυα σε μόλις τέσσερα από τα δέκα παιχνίδια μακριά από το γήπεδό της. Άσος.

Επίσης, με ενδιαφέρον αναμένεται και το παιχνίδι της Αντβέρπ με αντίπαλο την Άντερλεχτ. Προμηνύεται σκληρή μάχη για τον τελικό νικητή, αν υπάρξει, με τις δύο ομάδες να θέλουν εξίσου πολύ τους τρεις βαθμούς. Οι φιλοξενούμενοι «καίγονται» περισσότερο καθώς είναι οριακά εντός εξάδας και δεν έχουν εξασφαλίσει ακόμα τη συμμετοχή τους στα πλέι οφ. Αυτό θα τους κάνει πιο επιθετικούς όσον αφορά την προσέγγιση του παιχνιδιού και ένα γκολ είναι ικανοί να το πετύχουν. Από την άλλη, η Αντβέρπ, είναι ομάδα με χαρακτήρα και προσωπικότητες και θα… απαντήσει ακόμα κι αν μείνει πίσω στο σκορ. Ποντάρουμε στο αμφίσκορο που επιβεβαιώθηκε στα τέσσερα από τα έξι τελευταία μεταξύ τους, ανεξαρτήτως έδρας.

Διαβάστε εδώ τα πάντα για τα φρουτακια πεταλουδα παλια

ADVERTORIALS