Γκολ στο Μπέργκαμο και το 2.30 της «Μπάρτσα»!

Γκολ στο Μπέργκαμο και το 2.30 της «Μπάρτσα»!

Πάρα πολλές είναι οι σαββατιάτικες επιλογές στο κουπόνι και έχουμε πολλούς τρόπους για να πληρωθούμε. Εμείς κρατάμε δύο πονταρίσματα σε Ιταλία και Ισπανία.

Αταλάντα – Μίλαν

Πήγε να της στραβώσει το εντός με τη ΣΠΑΛ, κατάφερε να το γυρίσει όμως η Αταλάντα και να πάρει τη νίκη με σκορ 2-1. Τρίτη διαδοχική νίκη αυτή για τους «νεαρατζούρι», που τρέχουν σερί οκτώ αγώνων χωρίς ήττα. Προφανώς και έχουν αλλάξει οι στόχοι της ομάδας που πλέον χτυπάει Ευρώπη και Κύπελλο. Στον αντίποδα, η Μίλαν ήταν σοβαρή στο εντός με την Κάλιαρι και επικράτησε με σκορ 3-0. Έχουν διορθώσει την εικόνα τους οι Μιλανέζοι που αποδίδουν καλύτερο ποδόσφαιρο πλέον. Περιμένουμε θέαμα απόψε στο Μπέργκαμο, σε ένα ματς ανοιχτό και λογικά θα δούμε γκολ. Πάμε με το αμφίσκορο που δείχνει να είναι δυνατή επιλογή.

Μπαρτσελόνα – Βαγιαδολίδ

Επιβεβαίωσε η Μπαρτσελόνα στο Μπιλμπάο το ντεφορμάρισμα που διανύει. «Κόλλησε» στο 0-0 με την Αθλέτικ και έφτασε τα τρία συνεχόμενα ματς χωρίς νίκη, με τους αντιπάλους της να την πλησιάζουν πλέον. Είχε ελαφρυντικό πάντως τις σημαντικές της απουσίες και ενώ ο Ερνέστο Βαλβέρδε ανανέωσε το συμβόλαιο του. Από την άλλη, η Βαγιαδολίδ έβγαλε πάλι προβλήματα στο ντέρμπι της ουράς με τη Βιγιαρεάλ και έμεινε στο 0-0. Δεν βρίσκεται πάντως σε καλή κατάσταση και έχει καταφέρει να πάρει μόλις ένα τρίποντο στα τελευταία της οκτώ παιχνίδια. Βρίσκεται στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη και δεν δείχνει ικανή να πάρει αποτέλεσμα στο «Καμπ Νου». Περιμένουμε επαγγελματική νίκη της «Μπάρτσα» και πάμε με τον άσο σε combo με το under 3.5.

Πως να κερδισω στο blackjack;

ADVERTORIALS