Έγινε πάρτι το Σαββατοκύριακο στο betmasters.gr

Έγινε πάρτι το Σαββατοκύριακο στο betmasters.gr

Σόου έδωσαν οι tipsters του betmasters.gr κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, προσφέροντας σημαντικά κέρδη σε όσους ακολούθησαν.

Σε εξαιρετική κατάσταση παρουσιάστηκαν και αυτό το το Σαββατοκύριακο οι tipsters του betmasters.gr, καθώς μοίρασαν απλόχερα κέρδη σε όσους τόλμησαν (και σωστά έκαναν) να τους εμπιστευθούν.

Ξεκινώντας από τον «Mikros Guru» και τις επιλογές του Σαββάτου, έπεσε διάνα με το διπλό του Περιστερίου στην έδρα του Χολαργού χάρη στο buzzer – beater του Βασιλόπουλου, αλλά από εκεί και πέρα ήταν ακόμα πιο εντυπωσιακός. Νίκη της Λεβερκούζεν επί της Μπάγερν Μονάχου (5.25), νίκη της ΑΕΚ επί του Ρεθύμνου με διαφορά άνω των 16 πόντων, ισοπαλία στο Μπράιτον – Γουότφορντ (3,25), GG στο Γιουβέντους – Πάρμα (2,45), 1 & OVER 3,5 το Μάντσεστερ Σίτι – Άρσεναλ (2,27), Χ στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ (3,15) και η νίκη της Λιόν επί της Παρί (4.00) ήταν τα highlights των επιλογών για το Σαββατοκύριακο, βγάζοντας καθαρό κέρδος και τις δύο μέρες.

Δείτε όλο το σούπερ Σαββατοκύριακο των betmasters.gr

Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat

ADVERTORIALS