Όλοι σκοράρουν, όλοι πληρώνουν!

Όλοι σκοράρουν, όλοι πληρώνουν!

Γεμάτο το κουπόνι του Σαββάτου, αφού έχουμε πλήρη δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Εμείς κρατήσαμε δύο από τα πιο ενδιαφέροντας ματς του προγράμματος και πάμε να πληρωθούμε με τα γκολ.

Μίλαν – Νάπολι

Έκανε μεστή εμφάνιση στο εκτός με τη Τζένοα η Μίλαν και επικράτησε δίκαια με σκορ 2-0. Το συγκεκριμένο διπλό αποκτά ακόμα μεγαλύτερη σημασία, αν αναλογιστεί κανείς πως παρατάχθηκε με σημαντικές απουσίες και ενώ είχε προηγηθεί το ταξίδι στη Σαουδική Αραβία για το ματς Σούπερ Καπ με τη Γιουβέντους. Στον αντίποδα, η Νάπολι καλείται να αντεπεξέλθει σε αρκετά δύσκολο πρόγραμμα σε υψηλό επίπεδο. Εξακολουθεί να καταδιώκει τη Γιουβέντους και ενώ προέρχεται από το 2-1 μέσα στο «Σαν Πάολο» επί της Λάτσιο. Σε κάθε περίπτωση, οι «παρτενοπέι» είναι πιο ποιοτικό και δεμένο σύνολο από τους «ροσονέρι». Θεωρούμε πάντως πως και οι δύο έχουν την ποιότητα για να βρουν το γκολ. Με αυτό στο μυαλό, έχει αξία το αμφίσκορο και θα μπει στο κουπόνι μας.

Βαλένθια – Βιγιαρεάλ

Παρατάχθηκε με σημαντικές αλλαγές στο παιχνίδι Κυπέλλου με τη Χετάφε και ηττήθηκε με σκορ 1-0, αποτέλεσμα που πάντως την αφήνει στο κόλπο της πρόκρισης. Στο πρωτάθλημα την ίδια ώρα, προέρχεται από σπουδαίο διπλό στο Βίγκο, με σκορ 2-1 επί της Θέλτα και μάλιστα με ανατροπή. Από την άλλη, η Βιγιαρεάλ στάθηκε τυχερή στο εντός με τη Μπιλμπάο και πήρε το 1-1, παρότι είχε κακή εικόνα. Έχει συμπληρώσει επτά παιχνίδια χωρίς νίκη το «κίτρινο υποβρύχιο» και πάει στο «Μεστάγια» χωρίς περιθώρια για απώλειες. Πιστεύουμε πως μπορεί να βρει τουλάχιστον το γκολ απόψε και θα επιλέξουμε το αμφίσκορο και σε αυτό το ματς.

Οι καλύτερες στοιχηματικες εταιριες παίζουν στο Bookmakers.gr

ADVERTORIALS