Βολικό αμφίσκορο κι ας «σπάσει» όποιο σερί θέλει

Βολικό αμφίσκορο κι ας «σπάσει» όποιο σερί θέλει

Καλημέρα στην παρέα του bet-hoven! Είπαμε ότι τελευταία δεν πηγαίνει τόσο καλά το πράγμα, χρειάζεται υπομονή και καθαρό μυαλό για να γυρίσει. Ευτυχώς, ξεκινά η δράση στο Βέλγιο, η οποία είναι μια κατηγορία που γράφω και στο foxbet.gr και θεωρώ ότι έχει να δώσει επιτυχίες.

Γράφει ο Ηλίας Μαλιγιάννης

Σήμερα Παρασκευή, υπάρχει το ντέρμπι της Λιμβουργίας στο πρόγραμμα, με τη Σιντ Τρούιντεν να υποδέχεται τη Γκενκ. Οι γηπεδούχοι έχασαν ορισμένες θέσεις στην κατάταξη τελευταία και παραμένουν χωρίς νίκη για τέσσερις αγωνιστικές. Ωστόσο, στο «Στάγεν» δεν έχουν υποστεί ήττα έως τώρα στη σεζόν. Ως εκ τούτου, η Γκενκ είναι λογικό να συναντήσει αντίσταση από τα «Καναρίνια».

Από την άλλη, η ομάδα του Κλεμάν έχει απόσταση ασφαλείας στην κορυφή και έκλεισε θετικά το 2018. Έχει φύγει με «τρίποντο» από την έδρα της Σιντ Τρούιντεν τέσσερις φορές στις πρόσφατες έξι επισκέψεις της. Φέτος, δεν έχει γνωρίσει ήττα ως φιλοξενούμενη, σκοράροντας σε εννέα από τα δέκα εκτός έδρας.

Παράγοντας του ματς επίσης, αναμένεται να είναι οι απουσίες της Σιντ Τρούιντεν, αφού λείπουν 5-6 ενδεκαδάτοι παίκτες. Θα ψάξουν αμφότερες το γκολ, έχει λογική το αμφίσκορο, που προσφέρεται στο 1.76.

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας!

Στο Nomimacasino.gr θα βρεις τα πάντα για τα φρουτακια

ADVERTORIALS