Ταμείο με το 1.90 της «κανονικής» Μπαρτσελόνα!

Ταμείο με το 1.90 της «κανονικής» Μπαρτσελόνα!

Πολύ μικρό το πρόγραμμα της Πέμπτης, όμως επιλογές υπάρχουν. Κρατάμε τη ρεβάνς της Μπαρτσελόνα με τη Λεβάντε και μία ακόμα επιλογή από το Κύπελλο Τουρκίας για να πάμε ταμείο.

Μπαρτσελόνα – Λεβάντε

Πήγε στον αυτόματο η Μπαρτσελόνα στο εντός με την Ειμπάρ, επικρατώντας με σκορ 3-0. Παρέμεινε έτσι στο +5 από τις υπόλοιπες ομάδες. Βέβαια, το Κύπελλο είναι άλλη... ιστορία. Στο πρώτο ματς με τη Λεβάντε, ηττήθηκε με σκορ 2-1, κάνοντας μαζικό ροτέισον. Όσον αφορά τώρα την ομάδα της Βαλένθια, πάει στο «Καμπ Νου» απόψε με στόχο να βρει το γκολ, προκειμένου να κάνει βήμα πρόκρισης. Στο πρωτάθλημα, ήταν ανταγωνιστική στο εκτός με την Ατλέτικο Μαδρίτης, ηττήθηκε όμως με σκορ 1-0. Οι Καταλανοί θα παίξουν με βασικούς απόψε. Επομένως είναι αυτόματα και φαβορί για την πρόκριση. Θεωρούμε αρκετά πιθανό το σενάριο πάντως, να δούμε γκολ εκατέρωθεν. Πάμε με το αμφίσκορο.

Ουμρανιγιεσπόρ – Φενερμπαχτσέ

Κάνει πορεία πρωταθλητισμού φέτος η Ουμρανίγιε στη δεύτερη κατηγορία της Τουρκίας, η οποία όπως και πέρυσι θα παλέψει για την άνοδο. Έρχεται από το 2-1 επί της Αφιονσπόρ και ενώ στον προηγούμενο γύρο παραλίγο να πέσει θύμα έκπληξης από την Τραμπζόν Καραντενίζ της τέταρτης κατηγορίας. Στον αντίποδα, η Φενέρμπαχτσε πραγματοποιεί πολύ κακή πορεία στο πρωτάθλημα. Έρχεται από το 0-0 στην έδρα της Αντάλιασπορ έχοντας συμπληρώσει πέντε αγωνιστικές χωρίς νίκη. Έχει ήδη αλλάξει δύο προπονητές μέσα στη σεζόν, δεν παύει βέβαια να είναι ποιοτικότερη της σημερινής της αντιπάλου. Τεράστια διαφορά και το διπλό δύσκολα θα σπάσει. Θα το συνδυάσουμε με το over 1.5 για να γίνει πιο ελκυστικό.

Στο Foxbet.gr θα μάθεις τα πάντα για τα winmasters bonus

ADVERTORIALS