Ώρα ντέρμπι, ώρα για... 1.80!

Ώρα ντέρμπι, ώρα για... 1.80!

Μεγάλο πρόγραμμα δεν έχουμε την Πέμπτη, έχουμε ωστόσο μάχη... τίτλου στην Αγγλία, με τη Μάντσεστερ Σίτι να φιλοξενεί τη Λίβερπουλ. Τεράστιο ματς που θα μας πληρώσει στα σημεία, ενώ συνδυαστικά θα πάμε στην Πορτογαλία για να μας βγει δυνατό ποντάρισμα.

Μάντσεστερ Σίτι – Λίβερπουλ

Στο κρισιμότερο σημείο επέστρεψε στις νίκες η Μάντσεστερ Σίτι, επικρατώντας με σκορ 3-1 στο Σαουθάμπτον. Αυτή ήταν η πρώτη της νίκη μετά από δύο κολλητές ήττες και πλέον πάει για το σημαντικότερο ματς της σεζόν. Σε περίπτωση νίκης επί της Λίβερπουλ, θα μειώσει τη διαφορά της από την κορυφή στους 4 βαθμούς. Σε διαφοτερικό σενάριο, θα μείνει σημαντικά πίσω στη μάχη του τίτλου. Από την άλλη, οι «ρεντς» συνεχίζουν με σπασμένα φρένα και έρχονται από το ονειρικό 5-1 επί της Άρσεναλ. Έχουν συμπληρώσει 20 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα χωρίς ήττα και οδεύουν φουλ για τον τίτλο. Βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση. Δεδομένα έχουν δύσκολο έργο, η αξία όμως είναι δεξιά. Πάμε με τη διπλή ευκαιρία της ομάδας του Κλοπ.

Άβες – Πόρτο

Έβγαλε τα μάτια της η Άβες στην έδρα της Μπελενένσες. Παρότι προηγήθηκε δύο φορές, όχι απλά δεν κράτησε το τρίποντο, αλλά ηττήθηκε κιόλας με σκορ 5-2. Σε ένα ακόμα ματς, παρουσίασε σημαντικά αμυντικά κενά. Στο Λιγκ Καπ το πάλεψε κόντρα στη Μπενφίκα, έμεινε ωστόσο δύσκολα εκτός συνέχειας, με το τελικό 1-1. Από την άλλη, η Πόρτο πέρασε... σβηστή το εμπόδιο της Ρίο Άβε με σκορ 2-1. Μετράει πλέον 15 συνεχόμενες νίκες σε όλες τις διοργανώσεις και ενώ αποσπάστηκε στο +4 από τις υπόλοιπες ομάδες. Ανάλογα δύσκολα, ήρθε και η πρόκριση με σκορ 2-1 επί της Μπελενένσες στο Λιγκ Καπ. Οι «δράκοι» πάντως, δεν παίζουν στα κόκκινα το τελευταίο διάστημα και θεωρούμε πως η Άβες θα το παλέψει το ματς. Εφικτό το σενάριο να βρει γκολ στην έδρα της. Πάμε λοιπόν με το combo του αμφίσκορου με το over 2.5.

Διαβάστε τα πάντα για το στοίχημα στο foxbet.gr

ADVERTORIALS