Γκολ και φαβορί από Αγγλία

Γκολ και φαβορί από Αγγλία

Καλημέρα στην όμορφη παρέα μας. Μια παρέα που κάθε μέρα μεγαλώνει και φυσικά ομορφαίνει. Η σημερινή ημέρα δεν έχει πολλές επιλογές και έτσι δεν θα δοκιμάσω την τύχη κάπου αλλού πέρα από τα παιχνίδια της Πρέμιερ Λιγκ, αφού αν και κοίταξα λίγο αυτά της Πορτογαλίας στο τέλος για διαφορετικούς λόγους το καθένα τα απέρριψα.

Γράφει ο Γιάννης Τσιακίρης

Από εκτός έδρας ήττα και άσχημη εμφάνιση προέρχεται η Γουέστ Χαμ που καλείται να αντιδράσει και να επικρατήσει στο γήπεδο της της Μπράιτον που μετράει 4 βαθμούς στα 2 τελευταία της παιχνίδια κόντρα σε Άρσεναλ και Έβερτον και απέχει μόλις 2 βαθμούς από τους γηπεδούχους, ενώ διατηρείται στο +10 από την επικίνδυνη ζώνη. Εκτός έδρας ωστόσο μετράει 7 ήττες σε 10 ματς φέτος και αυτό μας κάνει να σκεφτούμε σοβαρά τον άσο. Όμως τα «Σφυριά» για ακόμα ένα ματς θα έχουν απουσίες, ενώ κόντρα στην Μπράιτον μετρούν 3 διαδοχικές ήττες. Πάμε εκ του ασφαλούς και το 1 (DNB) στο 1.42. Την ίδια ώρα η Γουλβς θα υποδέχεται την Κρίσταλ Πάλας. Μόλις μία ήττα στις τελευταίες 6 αγωνιστικές για τους «Λύκους» που προέρχονται από σπουδαίο διπλό με 1-3 επί της Τότεναμ και μάλιστα με ανατροπή. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι μετά το σπουδαίο διπλό επί της Σίτι μετρούν μόλις 1 βαθμό στα επόμενα 2 παιχνίδια τους, δίχως καν να σκοράρουν και παραμένουν κοντά στην επικίνδυνη ζώνη. Υπάρχει φαβορί στο παιχνίδι βάσει ποιότητας και επειδή οι «Αετοί» συχνά παρουσιάζουν αδυναμίες μακριά από το γήπεδό τους, ωστόσο και οι γηπεδούχοι δεν είναι σταθεροί στην απόδοσή τους και για αυτό θα πάω και εδώ με το 1 (DNB) στο 1.46.

Στις 21.45 επίσης η Μπόρνμουθ φιλοξενεί τη Γουότφορντ σε ένα παιχνίδι δίχως «καθαρό» φαβορί. Οι γηπεδούχοι έχουν ανάγκη περισσότερο τους βαθμούς, ωστόσο εσχάτως δεν πείθουν με τις εμφανίσεις τους, έχοντας συμπληρώσει 6 αγωνιστικές με 5 ήττες και μία νίκη. Επιθετικά διαθέτουν ποιότητα, αμυντικά όμως παρουσιάζουν πολλά κενά. Κενά που μπορούν να εκμεταλλευτεί κάλλιστα η Γουότφορντ που σκοράρει σε 6 διαδοχικές αγωνιστικές, αν και μετράει μόλις 8 βαθμούς σε αυτό το διάστημα. Τις 2 ομάδες τις χωρίζουν μόλις 2 βαθμοί και με νίκη σήμερα οι γηπεδούχοι ξανά μπαίνουν στην διεκδίκηση της 7η θέσης που υπό προϋποθέσεις δίνει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. G/G&O2.5 σε απόδοση 1.90.

Τέλος πάω στο παιχνίδι των 22.00 όπου η Νιούκαστλ υποδέχεται την Γιουνάιτεντ. Οι φιλοξενούμενοι μετά την απομάκρυνση του Μουρίνιο μετρούν 3 διαδοχικές νίκες τις οποίες συνδύασαν με G/G&O3.5 και πλέον με την ψυχολογία στα ύψη έχουν βάλει πλώρη για 4άδα, αν και απέχουν ακόμα 8 βαθμούς. Οι γηπεδούχοι από την άλλη συμπλήρωσαν 3 αγωνιστικές με 2 μόλις βαθμούς και παραμένουν στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη. Προέρχονται από καλή εμφάνιση και ισοπαλία με 1-1 εκτός έδρας με αντίπαλο την Γουότφορντ. Σαφέστατα υπάρχει φαβορί στην αναμέτρηση, όμως οι «Καρακάξες» δείχνουν να βρίσκουν σιγά σιγά τα «πατήματά» τους και με το Ράθα Μπενίτεθ στον πάγκο τους μπορούν να βάλουν δύσκολα στους «Κόκκινους Διαβόλους» και να «κλέψουν» κάτι από το ματς, όπως δείχνει και η προϊστορία, με την Γιουνάιτεντ να μετράει 3 διπλά στις τελευταίες 7 επισκέψεις στις στο «Σαιντ Τζέιμς Παρκ». Πιο ασφαλές το Χ2&Ο1.5 στο οριακό 1.44.

Μάθε τα πάντα για τη novibet εγγραφη στο Bet-hoven.net

ADVERTORIALS