Παράδοση και φαβορί

Παράδοση και φαβορί

Χαιρετώ την παρέα του bet-hoven. Πρώτη επιλογή από τη Jupiler League του Βελγίου, όπου υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί στην αναμέτρηση της Λόκερεν με αντίπαλο τη Γάνδη.

Γράφει ο Ηλίας Μαλιγιάννης

Οι φιλοξενούμενοι διαθέτουν ανώτερο σύνολο και αγωνίζονται πιο συγκροτημένα με τον Γες Τόρουπ στον πάγκο. Δεν έχουν ηττηθεί στα τελευταία έξι ματς στο «Daknamstadion», παίρνοντας τους τρεις πόντους σε τρία από αυτά. Φέτος, βρίσκουν δίχτυα σε έξι από τα επτά ματς εκτός έδρας και είναι δύσκολο να μείνουν στο μηδέν με την άμυνα της Λόκερεν. Παίζεται το «διπλό» σε αποδόσεις του 1.65.

Δεύτερη επιλογή για ποντάρισμα, από την αναμέτρηση για τη 14η αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβισιόν. Η Ράγιο Βαγεκάνο υποδέχεται την Έιμπαρ, με στόχο να επιστρέψει στις νίκες έπειτα από δέκα αγωνιστικές. Η ψυχολογία αντίστοιχα στους «Αρμέρος» είναι σε υψηλά επίπεδα ύστερα από την εμφατική επικράτηση επί της Ρεάλ Μαδρίτης (3-0), εντός έδρας. Αήττητοι για τρεις αγωνιστικές, πηγαίνουν στο «Βαγέκας», όπου επικράτησαν στα δύο από τα τέσσερα τελευταία ματς σε επίπεδο Λα Λίγκα και Σεγούντα Ντιβισιόν. Αμφότερες θα ψάξουν το γκολ και θα σκοράρουν, όπως συνέβη στα τέσσερα από τα τελευταία μεταξύ τους ανεξαρτήτως έδρας.

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας!

Στο Bet-Hoven θα βρείτε περισσότερα στοιχημα προγνωστικα δωρεαν

ADVERTORIALS