Όταν έπεσε η «αυλαία» για τη Ναβρατίλοβα

Όταν έπεσε η «αυλαία» για τη Ναβρατίλοβα

Σαν σήμερα πριν από 24 χρόνια, μία από τις κορυφαίες τενίστριες στα χρονικά του αθλήματος, η Μαρτίνα Ναβρατίλοβα έβαλε τέλος στην 19χρονη καριέρα του, έχοντας 18 Grand Slams.

Αποτέλεσε την αθλήτρια που έφερε την επανάσταση στο χώρο του γυναικείου τένις και αυτή που ψηφίστηκε ως η κορυφαία του χώρου από το 1975 έως το 2005. Ο λόγος για την 62χρονη σήμερα, Μαρτίνα Ναβρατίλοβα από την Τσεχοσλοβακία.

Η Ναβρατίλοβα ήταν συνολικά στο νούμερο 1 της παγκόσμιας κατάταξης για 332 εβδομάδες, ενώ ήταν η μοναδική αθλήτρια στην ιστορία του τένις που μπόρεσε να είναι να είναι στην 1η θέση της της σχετικής κατάταξης για πάνω 200 εβδομάδες.

Σαν σήμερα, λοιπόν, πριν από 24 χρόνια έδωσε το τελευταίο της αγώνα στα κορτ, γνωρίζοντας την ήττα από την Γκαμπριέλα Σμπατίνι στον πρώτο γύρο του Βιρτζίνια Σλιμς στη Νέα Υόρκη, βάζοντας έτσι τέλος σε μια απόλυτα επιτυχημένη καριέρα.

Διαβάστε περισσότερα για την εκπληκτική καριέρα και όχι μόνο της Μαρτίνα Ναβρατίλοβα

`Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat

ADVERTORIALS