Βασίλισσα απ'το ημίχρονο

Βασίλισσα απ'το ημίχρονο

Με δύο αγώνες ελληνικών ομάδων στο Champions League ξεκινάει η εβδομάδα που θα ολοκληρωθεί με το νέο ντέρμπι Παναθηναϊκο – Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ για την Α1.

Ο Προμηθέας των απουσιών και του τρίτου συνεχόμενου ταξιδιού μετά από αυτά σε Στρασβούργο, Ρέθυμνο και τώρα στην Κλαϊπέντα της Λιθουανίας θα παίξει με την πρωτοπόρο της λιθουανικής λίγκας Νεπτούνας. Ομάδα που πρόσφατα νίκησε μέχρι και τη Ζαλγκίρις εκτός έδρας με 15 πόντους διαφορά! Όπως επισήμανα και στην ανάλυση του αγώνα αυτό που έκανε ο Προμηθέας στο Στρασβούργο ήταν… αφύσικο. Ότι είχε δηλαδή το προβάδισμα και τη νίκη στα χέρια για 37 λεπτά. Θα επιμείνω. Τρίτο ταξίδι (και μάλιστα δύσκολο) μέσα σε μία εβδομάδα, 4ο ματς μέσα σε εννέα μέρες με μείον δύο βασικούς παίκτες (τον γκαρντ Χολ και τον ψηλό Έλις) δεν γίνεται να αντέξει ξανά με ροτέισον 8 παικτών κόντρα σε μία ομάδα σαν τη Νεπτούνας. Η απόδοση του άσου με χάντικαπ 6,5 πόντων στο 1.97 είναι πολύ καλή για να την αγνοήσω.

Στο ματς της ΑΕΚ η Ένωση είναι σαφώς ανώτερη της λιθουανικής Λιετκαμπέλις. Εντός έδρας ξεκινάει δυνατά τα ματς και παίρνει προβάδισμα από νωρίς όπως έκανε με τη Χάποελ όντας +11 στο ημίχρονο (και ας έχασε), τη Μπάμπεργκ (+10 στο ημίχρονο) και τη Φουενλαμπράδα (+7 στο ημίχρονο). Το 1.90 για προβάδισμα ΑΕΚ στο πρώτο εικοσάλεπτο με χάντικαπ 3,5 πόντων είναι η επιλογή.

Πηγη: https://www.foxbet.gr/168334/vasilissa-ap-to-imichrono/

ADVERTORIALS