Λογική και παράδοση για δευτεριάτικο ταμείο!

Λογική και παράδοση για δευτεριάτικο ταμείο!

Ολοκληρώνεται τη Δευτέρα η αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωτάθλημα. Μπορεί το πρόγραμμα να μην είναι τόσο μεγάλο, υπάρχουν ωστόσο ευκαιρίες. Θα στηριχθούμε στη λογική για να ποντάρουμε στην Αγγλία και την παράδοση για να πληρωθούμε στην Ισπανία.

Χάντερσφιλντ – Φούλαμ

Τελείωσε νωρίς το παιχνίδι με τη Γουότφορντ και ηττήθηκε δίκαια με σκορ 3-0 η Χάντερσφιλντ. Από το 19' ουσιαστικά είχε χάσει, αφού ήδη βρέθηκε πίσω με δύο γκολ. Παραμένει έτσι, η μοναδική ομάδα στο πρωτάθλημα χωρίς νίκη. Ωστόσο υπάρχει η πεποίθηση πως η κατάσταση θα αλλάξει και θα έρθουν τα αποτελέσματα και η ψυχολογία. Στον αντίποδα, το πάλεψε η Φούλαμ, ηττήθηκε όμως 2-0 από τη Μάντσεστερ Σίτι και έμεινε εκτός προημιτελικών του Λιγκ Καπ. Μετράνε πέντε συνεχόμενες ήττες οι «κότατζερς» που δίνουν μάχη για να ξεφύγουν από τη ζώνη του υποβιβασμού. Κάτι παραπάνω από επιτακτική ανάγκη το διπλό σήμερα. Διαφορετικά πιθανόν να υπάρξουν εξελίξεις με τον κόουτς Γιοκάνοβιτς. Θεωρούμε πάντως, οι Λονδρέζοι θα μπορέσουν να βρουν το γκολ και έχει λογική να πάμε στο 2DNB.

Εσπανιόλ – Αθλέτικ Μπιλμπάο

Ήταν άτυχη στην έδρα της Βαγιαδολίδ και ισοφαρίστηκε σε 1-1 στις καθυστερήσεις. Σε κάθε περίπτωση, η Εσπανιόλ έμεινε για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική αήττητη και διατηρήθηκε μέσα στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας. Εντός έδρας, οι Καταλανοί είναι δυνατοί μέχρι στιγμής και έχουν δεχθεί μόλις ένα γκολ. Στον αντίποδα, η Μπιλμπάο έρχεται από την 7η ισοπαλία της σε δέκα αγώνες, αφού «κόλλησε» στο 0-0 με τη Βαλένθια. Οι Βάσκοι έχουν μόνο μία νίκη ως εδώ και είναι ξεκάθαρο πως αν δεν έρθει άμεσα το τρίποντο θα υπάρξουν αλλαγές στον πάγκο της. Στην έδρα της Εσπανιόλ, η Αθλέτικ δεν κερδίζει τα τελευταία 20 χρόνια. Πάει με μεγάλη πίεση στο αποψινό ματς στη Βαρκελώνη και για αυτό δίνουμε προβάδισμα στον άσο.

Το κουπόνι του πάμε στοίχημα θα το βρεις εδώ

ADVERTORIALS