Η ανάλυση του Foxbet στο Άρης – Ολυμπιακός

Η ανάλυση του Foxbet στο Άρης – Ολυμπιακός

Σπουδαίο παιχνίδι στο Αλεξάνδρειο απόψε για την Betshop.gr Basketleague, με τον Άρη να υποδέχεται τον Ολυμπιακό στη Θεσσαλονίκη. Πως θα προσεγγίσουμε το ματς και τι κρατάμε στα προγνωστικα μπασκετ;

Άρης

Το ματς ήταν προγραμματισμένο να γίνει την Κυριακή αλλά μετατέθηκε για τη Δευτέρα 29/10 μετά από απαίτηση της αστυνομίας. Ο Άρης θα υποχρεωθεί να δώσει δύο ματς μέσα σε 72 ώρες αφού την Τρίτη θα αναχωρήσει για τη Σόφια της Βουλγαρίας όπου την Τετάρτη θα αντιμετωπίσει την Λουκόιλ Λέφσκι για το FIBA Europe Cup. Η ομάδα του Αγγέλου παραμένει στην ουρά της βαθμολογίας της Α1 προερχόμενη από ήττα που ταρακούνησε τους πάντες από τον Πανιώνιο την περασμένη Κυριακή. Αγωνιστικά αμφίβολος είναι ο φόργουορντ Μάικλ Κάιζερ ο οποίος προέρχεται από τραυματισμό που κληρονόμησε στον αγώνα με τη Ντνίπρο στην Ουκρανία. Το καλό για τον Άρη είναι ότι ξεκουράστηκε μετά το πολύ δύσκολο ταξίδι στην Ουκρανία.

Ολυμππιακός

Ο Ολυμπιακός ξεπέρασε το σοκ της βαριάς ήττας από την Αρμάνι Μιλάνο πριν δέκα μέρες κερδίζοντας τη Μακάμπι για την Ευρωλίγκα χωρίς πάντως να πιάσει πολύ υψηλά στάνταρ απόδοσης και κόντρα σε έναν αντίπαλο με δύο πολύ σημαντικές απουσίες. Στα πλην ο τραυματισμός (νέος) του Λετονού γκαρντ Γιάνις Στρέλνιεκς ο οποίος προήλθε από τραυματισμό (θλάση) και χτύπησε ξανά με αποτέλεσμα να είναι άγνωστο πότε θα επιστρέψει. Στην αποστολή θα μπει ο νεαρός Τολιόπουλος. Ο Ολυμπιακός δύο μέρες μετά το ματς θα μεταβεί στη Μόσχα για τον αγώνα με την ΤΣΣΚΑ για την Ευρωλίγκα την Πέμπτη ενώ ακολουθεί ο προημιτελικός του Κυπέλλου με τον Κολοσσό στο ΣΕΦ.

Εκτίμηση

Το ματς έχει ξεκάθαρο φαβορί και αυτό είναι ο Ολυμπιακός. Ο Άρης θα προσπαθήσει να το παλέψει όσο μπορεί γνωρίζοντας όμως τις ελάχιστες πιθανότητές του. Πάντως παλεύοντας ένα τέτοιο ματς κερδίζει τους φιλάθλους του.

ADVERTORIALS