Πληρώνουν η απουσία Μέσι και οι κόντρες!

Πληρώνουν η απουσία Μέσι και οι κόντρες!

Συνέχεια στο Champions League την Τετάρτη και τα παιχνίδια της 3ης αγωνιστικής των ομίλων είναι αυτά που θα μας απασχολήσουν και σήμερα στο κουπονι οπαπ. Η πολύ σημαντική απουσία του Μέσι στη Μπαρτσελόνα, αλλά και το κίνητρο της Μονακό, είναι αυτά που μας δίνουν «δυνατές» επιλογές.

Μπαρτσελόνα – Ίντερ

Αυτή τη φορά δεν έκανε... δωράκια και «καθάρισε» 4-2 τη Σεβίλλη εντός έδρας. Ήταν η Μπαρτσελόνα που έπρεπε και έβαλε από νωρίς τις βάσεις για το τρίποντο. Με ανάλογη εμφάνιση και το ίδιο σκορ είχε επικρατήσει για τη 2η αγωνιστική των ομίλων, της Τότεναμ στο Λονδίνο. Εξακολουθεί πάντως να υπάρχει μουρμούρα για τον Ερνέστο Βαλβέρδε. Στον αντίποδα, πάει με ψυχολογία στη Βαρκέλωνη η Ίντερ, που έρχεται από τη νίκη στο ντέρμπι μίσους με τη Μίλαν με σκορ 1-0. Επτά διαδοχικές νίκες μετράνε οι «νερατζούρι», οι οποίοι την προηγούμενη αγωνιστική «άλωσαν» με σκορ 2-1 το Αϊντχόφεν. Πολύ μεγάλη απώλεια για τη «Μπάρτσα» απόψε η απουσία του Μέσι και οι Ιταλοί έχουν κάθε λόγο να πιστεύουν στην έκπληξη. Θεωρούμε πως ένα γκολ μπορούν να το βρουν και θα πάμε με το αμφίσκορο.

Κλαμπ Μπριζ – Μονακό

Επέστρεψε με γκέλα από τη διακοπή του πρωταθλήματος η Κλαμπ Μπριζ, αφού η Μπέβερεν την κράτησε στο εντός έδρας 1-1. Η αλήθεια βέβαια είναι πως η «μπλάουσβαρτ» δεν έχει καλή εικόνα το τελευταίο διάστημα, γεγονός που προβληματίζει τους ανθρώπους της. Στο Champions League, μετράει δύο ήττες στα πρώτα δύο παιχνίδια, με τελευταία το 3-1 από την Ατλέτικο στη Μαδρίτη. Από την άλλη, συνεχίζεται ο κατήφορος για τη Μονακό. Η έλευση του Τιερί Ανρί στον πάγκο της δεν έφερε τα επιθυμητά αποτελέσματα και ηττήθηκε 2-1 εκτός έδρας από το Στρασβούργο. Παραμένει εδώ και 11 συνεχόμενα ματς χωρίς νίκη, ενώ για τη 2η αγωνιστική των ομίλων, ηττήθηκε 3-0 στο Ντόρτμουντ. Και οι δύο ομάδες έχουν να αντιμετωπίσουν τις απουσίες τους απόψε, αλλά περιμένουμε τους Μονεγάσκους να βρουν ρυθμό σιγά - σιγά. Είναι ρίσκο, αλλά καλοπληρώνει και μπορεί να μπει στις επιλογές μας το 2DNB.

ADVERTORIALS