RHODES Youth ladies Football Festival - Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία το πρώτο διεθνές τουρνουά γυναικείου ποδοσφαίρου

RHODES Youth ladies Football Festival - Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία το πρώτο διεθνές τουρνουά γυναικείου ποδοσφαίρου

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία το πρώτο διεθνές τουρνουά γυναικείου ποδόσφαιρου, RHODESYouthladiesFootballFestival 2018 , το οποίο διεξήχθη στο νησί της Ρόδου ,το τετραήμερο 14-17 Σεπτεμβρίου.

Ο Α.Σ.Τ.Ι.Ρ., η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου , ο Δ.Ο.Π.Α.Ρ. Δήμου Ρόδου και η Ε.Π.Σ.Δ. ,  φιλοξένησαν την κυπριακή ChampionsΎψωνα ,τον Κωακό Φιλίνο και τον Όμιλο Αθλοπαιδιών Κω. Επίσης έλαβαν μέρος οι ομάδες Σταυρός Καλυθιών και ο νεοσύστατος Ηρακλής Μαριτσών. .

Το επίπεδο του RHODESYouthladiesFootballFestival 2018 τόσο στο  οργανωτικό κομμάτι ,όσο  κυρίως και στο αγωνιστικό ήταν αρκετά υψηλό. Οι ομάδες, με τους προπονητές τους, έδειξαν, ότι ανεβάζουν το αγωνιστικό και αθλητικό τους επίπεδο ,επιβεβαιώνοντας  τις προσδοκίες, ότι το μέλλον τους ανήκει.

Τα νεαρά κορίτσια, οι προπονητές και οι φίλαθλοι του ποδοσφαίρου , είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα γεμάτο τετραήμερο με αγώνες και προπόνηση υπό την επίβλεψη του τεχνικού της Εθνικής Ελλάδας (κορασίδων, νεανίδων και γυναικών) κ. Πριόνα Αντώνη.

Οι νεαρές ποδοσφαιρίστριες    ξεδίπλωσαν  το ταλέντο τους και  έδωσαν  την δυνατότητα στον κ Πριόνα να φύγει από το νησί μας, με το μπλοκάκι του γεμάτο σημειώσεις για τις ταλαντούχες παίκτριες και με άριστες εντυπώσεις για την αρτιότητα της διοργάνωσης τονίζοντας ότι, για πρώτη φορά πραγματοποιείται στην χωρά μας  ,αντίστοιχο φεστιβάλ γυναικείου ποδοσφαίρου .

Άπαντες, έμειναν ικανοποιημένοι και έδωσαν την υπόσχεση από την μεριά τους, ότι το RHODESYouthladiesFootballFestivalθα επαναληφτεί το 2019 και θα καθιερωθεί σε ετησία βάση .

ADVERTORIALS