Αντρέι Γκούσιν: Όταν «έφυγε» ένας θρύλος της Ντιναμό Κιέβου

Αντρέι Γκούσιν: Όταν «έφυγε» ένας θρύλος της Ντιναμό Κιέβου

Στις 17 Σεπτεμβρίου του 2014, ένας από τους πιο εμβληματικούς παίκτες στη σύγχρονη ιστορία της Ντιναμό Κιέβου και της εθνικής Ουκρανίας, ο Αντρέι Γκούσιν σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα.

Σε βαρύ πένθος είχε βυθιστεί το ουκρανικό ποδόσφαιρο και το ευρωπαϊκό μία τέτοια μέρα πριν από ακριβώς τέσσερα χρόνια, καθώς έφυγε από τη ζωή ο παλαίμαχος τότε ποδοσφαιριστής, Αντρέι Γκούσιν.

Ο 41χρονος είχε αγωνιστεί για 12 χρόνια (1993 – 2005) στην Ντιναμό Κιέβου του μεγάλου Βαλερί Λομπανόφσκι, όντας βασικό στέλεχος της ομάδας που έφτασε μέχρι τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ τη σεζόν 1998 – 99.

Παράλληλα, είχε γράψει τη δική του ιστορία και με τη φανέλα της εθνικής Ουκρανίας, με την οποία αγωνίστηκε από το 1993 έως το 2006, πραγματοποιώντας σε αυτό το διάστημα 71 συμμετοχές και πετυχαίνοντας 9 γκολ παρά το γεγονός ότι η θέση του ήταν αυτή του αμυντικού χαφ. Ένα εκ των τερμάτων που είχε πετύχει ήταν και αυτό στο «Γ. Καραϊσκάκης» κόντρα στην εθνική Ελλάδας το 2005 στο πλαίσιο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με την Ουκρανία να επικρατεί με αυτό το γκολ (0 – 1), πηγαίνοντας τελικά στο Μουντιάλ.

Διαβάστε εδώ για την ιστορία του Αντρέι Γκούσιν που «έφυγε» πολύ νωρίς από τη ζωή

Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat

ADVERTORIALS