Kefalos Triathlon Sprint 2018 - Δείτε το πρόγραμμα του αγώνα και τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Kefalos Triathlon Sprint 2018 - Δείτε το πρόγραμμα του αγώνα και τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις


Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 10:00 και ως εκ τούτου η κυκλοφορία από το Καμάρι Κεφάλου προς τον επαρχιακό Κεφάλου- Κω μέχρι το ύψος του φυτωρίου (αναστροφή ποδηλατικής διαδρομής) θα κλείσει για τα οχήματα και τους υπόλοιπου χρήστες. Μέχρι τις 11:30 ο δρόμος θα είναι κλειστός και θα ανοίξει σταδιακά με εντολή της αστυνομίας. Μέχρι τις 12:30 η δρομική διαδρομή Καμάρι-Χώρα- Καμάρι (5χλμ) θα είναι μερικώς κλειστή προς τα οχήματα.

Η ασφάλεια του αγώνα κρίνεται από την κατανόηση και τον σεβασμό των οδηγών προς τους αθλητές και η επιτυχία του αγώνα θα είναι αποτέλεσμα της συμβολής όλων μας.
Σεβαστείτε τις υποδείξεις των αστυνομικών και των εθελοντών που θα είναι υπεύθυνοι για την ασφάλεια των αθλητών και χαρείτε μία διοργάνωση που αναδεικνύει τις ομορφιές της Κεφάλου και θα αποτελέσει διαφήμιση για το νησί μας. Οι αθλητικές διοργανώσεις συμβάλλουν στην ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού και αποτελούν μοχλό ανάπτυξης του κλασσικού αθλητισμού στο νησί μας.

Ελάτε να χειροκροτήσουμε την προσπάθεια των αθλητών και να χαρούμε τον συνδυασμό τριών αθλημάτων σε ένα δύσκολο αλλά όμορφο αγώνα. Οι εγγραφές για το 1ο τρίαθλο στην Κω από τον Ποδηλατικό Όμιλο Κω συνεχίζονται μέχρι και Παρασκευη 14/9 στο site: koscyclingclub.gr. Το πρόγραμμα του αγώνα έχει ως εξής: Παρασκευη 14/9. Πολύκεντρο Δήμου Κω.

Νέο στάδιο Ανταγόρας. 1ος όροφος

17:30 Τεχνική σύσκεψη εθελοντών.
19:00 Τεχνική ενημέρωση αθλητών.

Υπογραφή υπεύθυνης δήλωσης αγώνα και καταβολή συμμέτοχών.

Κυριακή 16/9.

Καμάρι Κεφάλου.

8:00 Άνοιγμα γραμματείας.

Παραλαβή αριθμών και τσιπ χρονομέτρησης.

Άνοιγμα ζώνης αλλαγής και τακτοποίησης εξοπλισμού αθλητών.

9:00 Κλείσιμο γραμματείας.

9:30 Κλείσιμο ζώνης αλλαγής.

9:45 Τεχνική ενημέρωση αθλητών.

10:00 Εκκίνηση αγώνα.

12:30 Χρονικό όριο αγώνα. Απονομές.

Μετά τις 13:00 θα πρέπει να παραδώσουμε τον χώρο στην κυκλοφορία και οι αθλητές θα πρέπει να έχουν εξέλθει της ζώνης αλλαγής.

Εκ του Ποδηλατικού Ομίλου Κω

ADVERTORIALS