Η μαχαιριά που άλλαξε το τένις!

Η μαχαιριά που άλλαξε το τένις!

Σαν σήμερα 15/8/1995 η Μόνικα Σέλες επιστρέφει στα γήπεδα μετά την 28μηνη απουσία της λόγω του μαχαιρώματος που είχε δεχθεί το 1993, νικώντας την Κίμπερλι Πο (6-0, 6-3) στο Canadian Open στο Τορόντο.

Στα τέλη του Απρίλη του 1993 σημειώθηκε μία απ’τις μελανότερες στιγμές του παγκόσμιου τένις. Μια απλή στιγμή, η οποία έμελλε να αλλάξει τα πάντα στην ζωή της Μόνικα Σέλες. Κατά τη διάρκεια του τουρνουά του Αμβούργου η Σέλες αντιμετώπιζε την Μαγκνταλένα Μαλέεβα στα προημιτελικά και προηγούταν με 6-4, 4-3, την ώρα που ο Γκίντερ Πάρτσε, ένας 38αχρονος οπαδός της Στέφι Γκραφ, αποφάσιζε να αλλάξει τη ζωή της ανυποψίαστης σέρβας μια για πάντα. Ο Πάρτσε διέσχισε τις κερκίδες, φτάνοντας άνετα στον αγωνιστικό χώρο, την ώρα που η Σέλες ετοιμαζόταν να μπει στο τερέν. Ο Γερμανός, και ενώ η Σέλες είχε γυρισμένη την πλάτη, την κάρφωσε με μαχαίρι ακριβώς κάτω απ΄το σβέρκο. Η κραυγή της Σέλες έκανε τους πάντες να γυρίσουν προς το μέρος της και να αντικρύσουν μια απ’τις πιο φρικιαστικές στιγμές στο παγκόσμιο τένις.

Διάβασε στη συνέχεια για την πορεία της Μόνικα Σέλες στο χώρο του παγκοσμίου τένις!

Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat

ADVERTORIALS