Α2 Ανδρών: Υποβιβασμός στη Β' Εθνική για τον Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω

Α2 Ανδρών: Υποβιβασμός στη Β' Εθνική για τον Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω

Ολοκληρώθηκε το διήμερο 17-18 Μαρτίου η κανονική διάρκεια των πρωταθλημάτων Α1, Α2 υποομίλων της Α2 Ανδρών, καθώς και τα πλέι οφ και πλέι άουτ των Β1, Β2 υποομίλων.

Στον Α1 υποόμιλο, ο Απόλλων Αθηνών και η Παλλήνη, που κατέλαβαν την 1η και 2η θέση αντίστοιχα, θα αγωνιστούν σε αγώνα χιαστί με τον 1ο και τον 2ο του Α2 υποομίλου, δηλαδή την ΑΕΚ και το Ροδίων Άθλησις.

Στους ημιτελικούς των μπαράζ του Α΄ομίλου που θα γίνουν 31/3-1/4 θα παίξουν: ΑΕΚ - ΑΟ Παλλήνης και Απόλλων Αθηνών - Ροδίων Άθλησις. Οι νικήτριες ομάδες θα παίξουν στον τελικό και η νικήτρια θα ανέβει στην Volley League Ανδρών. Οι αγώνες θα γίνουν σε ουδέτερη πόλη.

Στον Α2 υποομίλο, ο ΑΟ Αθλοπαιδιών Κω υποβιβάστηκε στην Β' Εθνική της επόμενης περιόδου και το Μαρκόπουλο που τερμάτισε στην 8η θέση, περιμένει την δεύτερη ομάδα που θα υποβιβαστεί από την Volley League Ανδρών μαζί με την Παναχαϊκή. Αν υποβιβαστεί ομάδα από τον βορρά θα παραμείνει στην Α2, ενώ αν είναι ομάδα του νότου θα πέσει στην Β' Εθνική.

Η ομάδα μας ολοκλήρωσε μια πολύ δύσκολη χρονιά, χωρίς να καταφέρει να πετυχει νίκη στο πρωτάθλημα, χωρίς να μπορέσει να κάνει καλές εμφανίσεις, αφού η γενικότερη προετοιμασία της στα παιχνίδια ήταν σχεδόν πάντα ελλειπής.

Το Δ.Σ. του συλλόγου ευχαριστεί θερμά όλους τους χορηγούς της ομάδας καθώς χωρίς αυτούς θα ήταν αδύνατη η συμμετοχή της στο πρωτάθλημα. Ελπίζουμε να σας έχουμε δίπλα μας και στην επόμενη προσπάθεια που θα γίνει την επόμενη αγωνιστική περίοδο στα τοπικά πρωταθλήματα με στόχο την ανάδειξη νέων παικτών και την επάνοδο στις εθνικές κατηγορίες.

Ευχαριστούμε πολύ

ADVERTORIALS