Η Ξένια Χελιώτη έχει συνδέσει το όνομά της με τις επιτυχίες του Ιπποκράτη Κω τα τελευταία χρόνια και στο φινάλε της σεζον έκανε τον δικό της απολογισμό εκφράζοντας τα παράπονά της για την αντιμετώπιση που έχουν οι παίκτριες από τον Δήμαρχο της Κω!
"ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ:
Η γυναικεια ομαδα του ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ καταφερε απο την πρωτη χρονια στην Α2 κατηγορια να πρωταγωνιστησει. Με 3 μολις μεταγραφες οταν σχεδον ολες οι ομαδες ειχαν πανω απο 7 παιχτριες να πληρωνουν κ με εμπειρια χρονων στην κατηγορια Καταφερε μαζι με τα ντοπια κοριτσια να τερματισει 4η κ να μιλαει ολη η Αθηνα.
Αμεσως την δευτερη χρονια παλι με 3 μεταγραφες μαζι με τις ντοπιες αλλα κ με μια κερκιδα που θα ζηλευε καθε ομαδα εντος κ εκτος συνορων καταφερε να ανεβει στην Α1 κατηγορια!
Με δυσκολιες.. Με παιχνιδια φωτια. Με ενα γηπεδο παντα γεματο! Στα ευκολα κ στα δυσκολα! Παιδια. Γονεις. Φιλοι. Εχθροι. Ολοι εκει!
Χειροκτοτουσαν! Περηφανοι!
ΒΟυλευτες, προεδροι, δημαρχοι, αντιδημαρχοι.. Και παει λεγοντας!
Ολοι περηφανοι!
ΜΟΝΟ ΠΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΞΕΝΕΣ!
Κ δεν μπορει να βοηθησει την ομαδα και τις "ξενες"!
Αυτες οι ξενες ομως βοηθησαν να φανει εστω ενα μικρο κομματι αυτου του νησιου!4 χρονια τωρα!
Με ηθος! Με αξιοπρεπεια! Με αγαπη που ουτε ο ιδιος δεν μπορεσε να νιωσει!
ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΟΜΩΣ ΝΑ ΒΟΗΘΑΕΙ ΟΥΤΕ Κ ΤΙΣ ΝΤΟΠΙΕΣ!
Ντροπη!! Απλα ντροπη!!
Κ αμα δεν ξερετε απο Αθλητισμο καλυτερα να μην λετε καν την αποψη σας"!