H Πρωταθλήτρια Galina Shlahtenko στην Κάλυμνο, με στόχο το Παγκόσμιο ρεκόρ στην Σκανταλόπετρα

H Πρωταθλήτρια Galina Shlahtenko στην Κάλυμνο, με στόχο το Παγκόσμιο ρεκόρ στην Σκανταλόπετρα

katadush-kalumnos 

Η Ρωσίδα πρωταθλήτρια Galina Shlahtenko, κάτοχος του πανευρωπαϊκού ρεκόρ κατάδυσης με Σκανταλόπετρα, θα είναι στην Κάλυμνο διεκδικώντας το παγκόσμιο ρεκόρ.

Η μεγάλη Ρωσίδα αθλήτρια, που στους αγώνες της Χάλκης το 2010 κατέρριψε το πανευρωπαϊκό ρεκόρ με 59,5 μ., θα συμμετάσχει στους αγώνες κατάδυσης με Σκανταλόπετρα, από 20 έως 24 Ιουλίου.

Στόχος της πρωταθλήτριας είναι η κατάρριψη του Παγκόσμιου Ρεκόρ και αυτό θα προσπαθήσει να επιτύχει στην Κάλυμνο, συμμετέχοντας στους αγώνες που θα γίνουν στα πλαίσια του Καταδυτικού Φεστιβάλ που θα πραγματοποιηθεί από 18 έως 24 Ιουλίου.

Να σημειώσουμε πως το παγκόσμιο ρεκόρ μέχρι σήμερα κατέχει η Βραζιλιάνα Κarol Meyer, με -61.5 μ., το οποίο κατέρριψε πέρσι στους Αγώνες Σκανταλόπετρας που έγιναν στην Λίνδο.

Ευελπιστούμε πως οι αγώνες στην Κάλυμνο θα της χαρίσουν το ρεκόρ.

www.palmosaigaiou.gr & kalymniansvoice.gr

ADVERTORIALS