Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα που διακινούσε ναρκωτικά στην Κω - Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί δράστες. Κατασχέθηκαν 97 γραμμ. ηρωίνης, ζυγαριά ακριβείας κ.α.

Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα που διακινούσε ναρκωτικά στην Κω - Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί δράστες. Κατασχέθηκαν 97 γραμμ. ηρωίνης, ζυγαριά ακριβείας κ.α.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ


Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα που διακινούσε ναρκωτικά στην Κω

Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί δράστες

Κατασχέθηκαν -97- γραμμ. ηρωίνης, ζυγαριά ακριβείας κ.α.

 

Εξαρθρώθηκε έπειτα από εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα, εγκληματική ομάδα που διακινούσε συστηματικά ναρκωτικές ουσίες στην Κω.

Συνελήφθησαν χθες (01 Σεπτεμβρίου 2022) στην Κω, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω, 30χρονη γυναίκα και 42χρονος άνδρας, ημεδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και σύσταση συμμορίας.

Όπως διακριβώθηκε από την αστυνομική έρευνα και αξιολόγηση του συλλεχθέντος προανακριτικού υλικού, η 30χρονη προμήθευε τον 42χρονο με ποσότητες ηρωίνης τις οποίες αυτός διακινούσε περαιτέρω σε ενδιαφερόμενους χρήστες, αποκομίζοντας παράνομο οικονομικό όφελος σημαντικού ύψους.

Για τον τερματισμό της εγκληματικής τους δραστηριότητας, οργανώθηκε στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση στο πλαίσιο της οποίας πραγματοποιήθηκαν διαδοχικοί έλεγχοι και έρευνες κατά τις οποίες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Στην κατοχή της 30χρονης, ηρωίνη βάρους 22,59 γραμμάρια, ζυγαριά ακριβείας, 80 ευρώ χειρόγραφες σημειώσεις δοσοληψίων και παραστατικό ταχυμεταφοράς χρημάτων.

Στην κατοχή του 42χρονου, ηρωίνη βάρους 74,34 γραμμάρια.

Οι συλληφθέντες οδηγούνται σήμερα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κω.

Η εξιχνίαση της υπόθεσης εντάσσεται στις ειδικές επιχειρησιακές δράσεις των αστυνομικών Υπηρεσιών του Νοτίου Αιγαίου για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών.

SYLLHPSEIS EKSATHROSH SYMORIAS NARKOTIKA KOS F.jpg

ADVERTORIALS