Οι ειδήσεις από το αστυνομικό δελτίο για την Κω

Οι ειδήσεις από το αστυνομικό δελτίο για την Κω

 

Β’ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

 

Την 17-06-2022 το βράδυ συνελήφθη στην Κω, από αστυνομικούς των Τμημάτων Ασφαλείας και Διαχείρισης Μετανάστευσης Κω, 48χρονος ημεδαπός και 25χρονος αλλοδαπός, διότι ο 48χρονος ως ιδιοκτήτης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος απασχολούσε τον 25χρονο ως υπάλληλο, ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του 25χρονου κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Την 18-06-2022 το βράδυ συνελήφθη στην Κω, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κω, 67χρονη ημεδαπή η οποία λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος αναπαράγοντας μουσική πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου.

Την 19-06-2022 το μεσημέρι συνελήφθη στην Κω, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Κω, 44χρονος αλλοδαπός ο οποίος ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα οδηγώντας Ι.Χ. λεωφορείο υπό την επήρεια αλκοόλ.

Την 19-06-2022 το βράδυ συνελήφθη στο αεροδρόμιο της Κω, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Κω, 33χρονος αλλοδαπός ο οποίος κατά της διαδικασία προσγείωσης του αεροσκάφους στο οποίο επέβαινε δεν συμμορφωνόταν στις υποδείξεις και εντολές του πληρώματος και του κυβερνήτη.

ADVERTORIALS