Σημαντική επιχείρηση της αστυνομίας στην Κάλυμνο - 2 συλλήψεις για ηρωίνη - Βρέθηκαν περίπου 30 γραμ.

Σημαντική επιχείρηση της αστυνομίας στην Κάλυμνο - 2 συλλήψεις για ηρωίνη - Βρέθηκαν περίπου 30 γραμ.

Ακόμη μια σημαντική επιχείρησης της αστυνομίας στην περιοχή μας, με σκοπό την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Το απόγευμα της Τετάρτης 23 Οκτωβρίου άνδρες της αστυνομίας στην Κάλυμνο και κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, πραγματοποίησαν έλεγχο σε οικία εντός της οποίας βρέθηκε μεγάλη ποσότητα ηρωίνης (περίπου 30 γραμμάρια).

Η αστυνομία προχώρησε στις συλλήψεις δύο ανδρών ηλικίας 37 και 24 ετών, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν συσκευασίες οι οποίες περιείχαν ηρωίνη, καθώς και ζυγαριές ακριβείας.

Οι 2 συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κω

ΝΑΡΚΟΤΙΚΑ ΟΠΛΟΚΑΤΟΧΗ KALYMNOS Φ.jpg


Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί για διακίνηση ναρκωτικών και οπλοκατοχή στην Κάλυμνο

Συνελήφθησαν χθες (23 Οκτωβρίου 2019) στην Κάλυμνο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλυμνίων, δύο ημεδαποί ηλικίας 24 και 37 ετών κατηγορούμενοι, κατά περίπτωση για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και οπλοκατοχή.

Ειδικότερα, χθες το απόγευμα στο πλαίσιο ειδικών επιχειρησιακών δράσεων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Νοτίου Αιγαίου για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, πραγματοποιήθηκε έρευνα στην κατοικία των κατηγορουμένων όπου, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν:

  • Ηρωίνη βάρους -31,6- γραμμαρίων
  • -2- μαχαίρια λάμες μήκους 13 και 17 εκατοστά, αντίστοιχα
  • Ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας
  • Κινητό τηλέφωνο
  • Το χρηματικό ποσό των -518- ευρώ

Οι συλληφθέντες οδηγούνται στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κω.

ADVERTORIALS