Συνελήφθη 59χρονος διαρρήκτης οχημάτων στη Ρόδο - Εξιχνιάστηκαν 17 περιπτώσεις κλοπής από αυτοκίνητα

Συνελήφθη 59χρονος διαρρήκτης οχημάτων στη Ρόδο - Εξιχνιάστηκαν 17 περιπτώσεις κλοπής από αυτοκίνητα

Συνελήφθη 59χρονος διαρρήκτης οχημάτων στη Ρόδο

Εξιχνιάστηκαν 17 περιπτώσεις κλοπής από αυτοκίνητα σε περιοχές της Νότιας Ρόδου

Ο δράστης παραβίαζε σταθμευμένα αυτοκίνητα σε παραλιακές-τουριστικές περιοχές αφαιρώντας από το εσωτερικό τους αντικείμενα και χρήματα

Συνελήφθη χθες (5 Σεπτεμβρίου 2019) το απόγευμα από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νότιας Ρόδου, ένας 59χρονος αλλοδαπός κατηγορούμενος για διάπραξη κλοπών από αυτοκίνητα.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε περιλαμβάνει άλλους δύο αλλοδαπούς, συνεργούς του συλληφθέντα, οι οποίοι αναζητούνται.

Όπως διακριβώθηκε έπειτα από συνδυαστική αξιοποίηση προανακριτικών δεδομένων της υπόθεσης, ο 59χρονος ακολουθώντας συγκεκριμένο τρόπο δράσης (modus operadi) επιδίδονταν από κοινού μαζί με δυο συνεργούς του στη παραβίαση σταθμευμένων οχημάτων κοντά σε παραλίες – τουριστικά αξιοθέατα της νότιας Ρόδου, αφαιρώντας από το εσωτερικό τους χρήματα και αντικείμενα.

Αστυνομικοί που διερευνούσαν σχετικές καταγγελίες κατάφεραν χθες το απόγευμα να εντοπίσουν τον 59χρονο, βάζοντας τέλος στην εγκληματική του δραστηριότητα.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας που πραγματοποιήθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα της Νότιας Ρόδου σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου και το Αστυνομικό Τμήμα Αρχαγγέλου, εξιχνιάστηκαν δεκαεπτά διαρρήξεις οχημάτων τις οποίες διέπραξαν οι κατηγορούμενοι το χρονικό διάστημα από 27.07. έως 04.09.2019.

Ο συλληφθείς οδηγείται σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου, ενώ η έρευνα συνεχίζεται προκειμένου να εξακριβωθεί τυχόν συμμετοχή τους σε παρόμοιες εγκληματικές πράξεις.

ADVERTORIALS