Κάλυμνος: Συνελήφθη ζευγάρι ημεδαπών για διακεκριμένη φθορά, οπλοκατοχή, επικίνδυνη σωματική βλάβη, αντίσταση, απειλή, εξύβριση, κατοχή ναρκωτικών και παραβάσεις του Κ.Ο.Κ.

Κάλυμνος: Συνελήφθη ζευγάρι ημεδαπών για διακεκριμένη φθορά, οπλοκατοχή, επικίνδυνη σωματική βλάβη, αντίσταση, απειλή, εξύβριση, κατοχή ναρκωτικών και παραβάσεις του Κ.Ο.Κ.

Επιπλέον, για την ίδια υπόθεση αναζητείται ένας ακόμη 31χρονος

Οι δράστες επιτέθηκαν σε αστυνομικούς που διερευνούσαν υπόθεση εμπρησμού

Κατασχέθηκαν -17- μαχαίρια, -27- φυσίγγια, αυτοσχέδιο γκλόπς, κ.α.

 

Συνελήφθησαν χθες (6 Νοεμβρίου 2018) στην Κάλυμνο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλυμνίων, ένας 33χρονος και μια 24χρονη, ημεδαποί, κατηγορούμενοι για αντίσταση, πρόκληση διακεκριμένης φθοράς, οπλοκατοχή, επικίνδυνη σωματική βλάβη, αντίσταση, απειλή, εξύβριση, κατοχή ναρκωτικών και παραβάσεις του Κ.Ο.Κ..

Στη ίδια υπόθεση εμπλέκεται και ένας 31χρονος, συγγενικό πρόσωπο των συλληφθέντων, ο οποίος αναζητείται.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο μεθοδικής αστυνομικής έρευνας σχετικά διερεύνηση υπόθεσης εμπρησμού δίκυκλου, εντοπίστηκε ο 31χρονος ο οποίος προκειμένου να αποφύγει επικείμενη σύλληψη του και ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη διαδικασία προσαγωγής του από κοινού με τον 33χρονο επιτέθηκαν με σιδερολοστούς στους αστυνομικούς.

Ο 33χρονος ακινητοποιήθηκε προβάλλοντας σθεναρή αντίσταση και ακολούθησαν έρευνες στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στην κατοικία και στο χώρο εργασίας των κατηγορούμενων όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • -2- φυτά κάνναβης σε πρώιμο στάδιο ανάπτυξης
  • Θρυμματιστής κάνναβης
  • -17- μαχαίρια διαφόρων τύπων
  • -27- φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων
  • Αυτοσχέδιο γκλοπς
  • Σιδερολοστός
  • Μπουκάλι που περίεχε 0,5 λίτρα βενζίνη
  • -3- Κινητά τηλέφωνα

Σημειώνεται ότι, όσον αφορά την 33χρονη επιτέθηκε στους αστυνομικούς κατά τη διάρκεια που διεξάγονταν η έρευνα στην κατοικία των κατηγορουμένων και συνελήφθη.

Οι συλληφθέντες οδηγούνται σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κω.

ice screenshot 20181107 162828

ADVERTORIALS