ΡΟΔΟΣ- Συνελήφθη 30χρονος, ο οποίος παραβίαζε οχήματα αφαιρώντας αντικείμενα και χρήματα

ΡΟΔΟΣ- Συνελήφθη 30χρονος, ο οποίος παραβίαζε οχήματα αφαιρώντας αντικείμενα και χρήματα

Εξιχνιάστηκαν -7- περιπτώσεις κλοπών στην περιοχή της Ιαλυσού Ρόδου

Συνελήφθη ένας 30χρονος ημεδαπός, ο οποίος παραβίαζε οχήματα αφαιρώντας αντικείμενα και χρήματα

Συνελήφθη χθες (14.06.2017) στην Ιαλυσό Ρόδου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιαλυσού, ένας 30χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη διακεκριμένων κλοπών κατ’ επάγγελμα, κατ’ εξακολούθηση και κατ’ συνήθεια.

Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι ο κατηγορούμενος μετέβη σε χώρο στάθμευσης οχημάτων ξενοδοχειακής επιχείρησης και αποπειράθηκε να παραβιάσει αποθηκευτικό χώρο δικύκλου με σκοπό την κλοπή, ωστόσο έγινε αντιληπτός από πολίτες και συνελήφθη άμεσα από αστυνομικούς κλήθηκαν στο σημείο.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης και συνδυαστικής αξιοποίησης στοιχείων εξακριβώθηκε ότι ο δράστης το χρονικό διάστημα από 12 έως 20.05.2017 στην ίδια περιοχή παραβίασε τέσσερα οχήματα (τρία Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα και ένα δίκυκλο).

Επιπλέον, κατά την αστυνομική έρευνα εξιχνιάστηκε απόπειρα διάρρηξης περιπτέρου στην περιοχή του Παραδεισίου, την οποία διέπραξε ο 30χρονος πρώτες πρωινές ώρες την 03.04.2017.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου, η οποία του άσκησε ποινική δίωξη και παρέπεμψε την υπόθεση σε κύρια ανάκριση.

ADVERTORIALS