Δείτε τις ταινίες που προβάλλονται, από τις 11 έως τις 17 Απριλίου, στον χειμερινό κινηματογράφο Ορφέα

Δείτε τις ταινίες που προβάλλονται, από τις 11 έως τις 17 Απριλίου, στον χειμερινό κινηματογράφο Ορφέα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΒΟΛΩΝ 11/4 - 17/4 2019


 

Στον Χειμερινό Κινηματογράφο Ορφέα από την Πέμπτη 11/4 έως και την Τετάρτη 17/4 θα προβληθούν 4 ταινίες: η κωμική περιπέτεια «SHAZAM!», η περιπέτεια φαντασίας «CAPTAIN MARVEL» η βραβευμένη με Όσκαρ Ταινία «ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΒΙΒΛΙΟ» & η ταινία κινουμένων σχεδίων «CORGI:ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ»

«SHAZAM!» του Ντέιβιντ Φ. Σάντμπεργκ με τους Ζάκαρι Λίβαϊ, Μαρκ Στρονγκ, Άσερ Έιντζελ, Τζακ Ντίλαν Γκρέιζερ, Ντζιμόν Χουνσού, Λοβίνα Γιάβαρι, Μισέλ Μπορθ, Άνταμ Μπρόντι, Μάρτα Μίλανς, Γκρέις Φάλτον

Υπόθεση: Όλοι κρύβουμε μέσα μας έναν υπερήρωα, απλά χρειάζεται ένα ξόρκι για να τον κάνουμε να φανερωθεί. Ο Μπίλι Μπέιτσον (Angel), χάρη στην ευγενική «χορηγία» ενός αρχαίου μάγου, κάθε φορά που φωνάζει τη λέξη – SHAZAM! – μεταμορφώνεται από 14χρονο έφηβο στον ενήλικα σούπερ ήρωα Shazam (Λίβαϊ)! Ωστόσο, παρά το θεόρατο γεροδεμένο σώμα του, παραμένει μέσα του παιδί και όπως είναι φυσικό διασκεδάζει με την ενήλικη έκδοση του εαυτού του, κάνοντας ό, τι θα έκανε κάθε έφηβος που θα αποκτούσε ξαφνικά υπερδυνάμεις: σπάει πλάκα! Μπορεί να πετάξει; Βλέπει με ακτίνες Χ; Μπορεί να ρίξει αστραπές με τα χέρια του; Μπορεί να απουσιάζει από τις εξετάσεις του σχολείου; Ο Shazam δοκιμάζει τα όρια των ικανοτήτων του με την χαρούμενη απερισκεψία ενός παιδιού. Αλλά θα χρειαστεί να μάθει να ελέγχει τις δυνάμεις του προκειμένου να μπορέσει να πολεμήσει τον σούπερ – κακό Δρ. Ταντέους Σιβάνα (Στρονγκ).

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας εδώ

Πέμπτη/Thursday 11/4: ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΣ/CINE ORFEAS 19:30 2D 22:15 3D

Παρασκευή/Friday 12/4: ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΣ/CINE ORFEAS 20:00 2D 22:30 2D

Σάββατο 13/4: ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΣ/CINE ORFEAS 20:00 3D & 22:30 2D

Κυριακή/Sunday 14/4: ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΣ/CINE ORFEAS 19:30 2D 22:15 2D

Δευτέρα/Monday 15/4: ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΣ/CINE ORFEAS 22:15 2D

Tρίτη/Tuesday 16/4: ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΣ/CINE ORFEAS 22:15 3D

Tετάρτη 17/4: ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΣ/CINE ORFEAS 19:30 2D

«Captain Marvel» των Άννα Μποντέν & Ράιαν Φλεκ με τους Μπρι Λάρσον, Τζουντ Λο, Σάμιουελ Λ. Τζάκσον, Ανέτ Μπένιγκ, Μπεν Μέντελσον, Ντζιμόν Χουνσού, Τζέμα Τσαν.

Υπόθεση: Η ταινία ακολουθεί την Carol Danvers, τη στιγμή που γίνεται μια από τις δυναμικές ηρωίδες του σύμπαντος, όταν ο πλανήτης Γη βρίσκεται ανάμεσα σε μια διαγαλαξιακή μάχη μεταξύ δυο εξωγήινων φυλών. Τοποθετημένο στη δεκαετία του 1990, η «Captain Marvel» είναι μια ολοκαίνουργια περιπέτεια από μια περίοδο στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel, που δεν έχουμε δει ποτέ ξανά μέχρι τώρα.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας εδώ

Tετάρτη 17/4: ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΣ/CINE ORFEAS 22:15 2D

«Το Πράσινο Βιβλίο», του Πίτερ Φαρέλι με τους Βίγκο Μόρτενσεν, Μαχερσάλα Αλί, Λίντα Καρντελίνι, Πι Τζέι Μπερν, Ντιμίταρ Μάρινοφ, Σεμπαστιάν Μανισκάλκο

Υπόθεση: 1960, O Tony Lip, πορτιέρης από μία Ιταλο-αμερικανική γειτονιά του Bronx, προσλαμβάνεται ως οδηγός του Dr. Don Shirley, ενός παγκοσμίου φήμης αφροαμερικάνου πιανίστα, για να τον συνοδεύσει σε μία περιοδεία από το Manhattan στον βαθύ Αμερικάνικο Νότο. Θα πρέπει να κινηθούν στηριζόμενοι στο «Πράσινο Βιβλίο», που θα τους υποδείξει τα ελάχιστα καταλύματα, εστιατόρια κτλ που ήταν τότε ασφαλή για τους Αφροαμερικανούς. Συναντούν τον ρατσισμό, διάφορους κινδύνους – αλλά και ανθρωπιά και αναγκάζονται να βάλλουν στην άκρη τις διαφορές τους και να επιβιώσουν σε μία διαδρομή ζωής.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας εδώ

Δευτέρα/Monday 15/4: ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΣ/CINE ORFEAS 19:30 2D

Tρίτη/Tuesday 16/4: ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΣ/CINE ORFEAS 19:30 2D

«CORGI: ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ» του Μπεν Στάσεν με τις φωνές των Γιάννης Στεφόπουλος, Ντίνος Σούτης, Σοφία Παναηλίδου, Λίλα Μουτσοπούλου, Παναγιώτης Αποστολόπουλος, Δημήτρης Παπαδάτος, Βασίλης Μήλιος, Στεφανία Φιλιάδη, Φώτης Πετρίδης

Υπόθεση: Αυτή η εκπληκτική ιστορία συνέβη την εποχή των γενναίων ιπποτών, των πανέμορφων πριγκιπισσών και των πολεμιστών μάγων. Ο Ρούσλαν, ένας περιπλανώμενος καλλιτέχνης που ονειρεύεται να γίνει κάποτε ιππότης, συναντά την όμορφη Μίλα και την ερωτεύεται… πριν συνειδητοποιήσει ότι είναι η κόρη του Βασιλιά! Ωστόσο, η αγάπη τους δεν θα προλάβει να ανθίσει καθώς ο Τσόρνομορ, ο κακός μάγος, κλέβει τη Μίλα μπροστά από τα έκπληκτα μάτια του Ρούσλαν και προσπαθεί να απομυζήσει την αγάπη της για να τροφοδοτήσει τη μαγεία του. Χωρίς να χάσει χρόνο, ο Ρούσλαν ξεκινάει μια επική περιπέτεια ώστε να σώσει την κλεμμένη πριγκίπισσα και να αποδείξει ότι η αγάπη είναι πιο δυνατή από τη μαγεία!

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας εδώ

Σάββατο 13/4: ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΣ/CINE ORFEAS 17:45 2D

Κυριακή/Sunday 14/4: ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΣ/CINE ORFEAS 17:30 2D

Σας περιμένουμε !!!

                                                                           ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΟΡΦΕΑΣ              

ADVERTORIALS