Το Όραμα-εφιάλτης θέλει να δημιουργήσει στρατόπεδο παραμονής παράνομων μεταναστών στην Κω

Το Όραμα-εφιάλτης θέλει να δημιουργήσει στρατόπεδο παραμονής παράνομων μεταναστών στην Κω

ΤΟ ΌΡΑΜΑ-ΕΦΙΆΛΤΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΤΆΣΣΕΤΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΉ ΜΕΙΟΨΗΦΊΑ ΠΟΥ ΘΈΛΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΆΛΛΕΙ ΤΗ ΘΈΛΗΣΗ ΤΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΊΤΕΣ ΤΗΣ ΚΩ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΉΣΕΙ ΣΤΡΑΤΌΠΕΔΟ ΠΑΡΑΜΟΝΉΣ ΠΑΡΆΝΟΜΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΏΝ ΣΤΟ ΝΗΣΊ


Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ

ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ : "Το Όραμα-Εφιάλτης συμπαρατάσσεται με μια μικρή μειοψηφία που θέλει να επιβάλλει τη θέληση της στους πολίτες της Κω και να δημιουργήσει στρατόπεδο παραμονής παράνομων μεταναστών στο νησί"

Από το Γραφείο Τύπου της Δύναμης Αλλαγής-Νέα Αρχή, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

"Τα υπολείμματα του Οράματος μας έχουν συνηθίσει σε αθλιότητες.
Η τελευταία χονδροειδής αθλιότητα ,που παραπέμπει και στο συντάκτη της ανακοίνωσης του Οράματος-Εφιάλτη , αναφέρεται σε δήθεν κοινή προσέλευση του Δημάρχου με τους Βουλευτές της Χρυσής Αυγής στη συγκέντρωση των κατοίκων στη δημοτική κοινότητα Ασφενδιού.
Το ψέμα, η λάσπη και η αθλιότητα χαρακτηρίζουν αυτούς τους ανθρώπους, που τους καθοδηγεί το μίσος και η εμπάθεια.
Ο Δήμαρχος Κω κ.Κυρίτσης, οι αιρετοί εκπρόσωποι της δημοτικής αρχής αλλά και όλα τα μέλη της Δύναμης Αλλαγής έχουν δημοκρατικές αρχές και αξίες.
Παρά την παρουσία των εκπροσώπων της Χρυσής Αυγής, ο Δήμαρχος παρέμεινε στη συγκέντρωση, όπως έκανε και η κ.Ρούφα και κατέθεσε για μία ακόμα φορά την τεκμηριωμένη θέση της νέας δημοτικής αρχής για το ενδεχόμενο δημιουργίας στρατοπέδου παραμονής παράνομων μεταναστών και προσφύγων στην Κω.
Η Νέα Δημοτική Αρχή καταθέτει προτάσεις, η φωνή της Κω είναι δυνατή και καθαρή.
Την επόμενη εβδομάδα έρχονται στην Κω, μετά από πρόσκληση του Δημάρχου, αξιωματούχοι της Ε.Ε ο αρμόδιος επίτροπος για τη μετανάστευση, κ.Δημήτρης Αβραμόπουλος.
Ο απομονωτισμός της προηγούμενης δημοτικής αρχής ανήκει στο παρελθόν. Ο Δήμος Κω, που ήταν απών ακόμα και από την ΚΕΔΕ και τα κέντρα αποφάσεων. τελείωσε μαζί με τα πρόσωπα του χθες .
Η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών της Κω επικροτεί την αταλάντευτη θέση και τους χειρισμούς του Δημάρχου.
Απέναντι στους πολίτες είναι μια μικρή μειοψηφία που θέλει να επιβάλλει τη θέληση της και να δημιουργήσει στρατόπεδο παραμονής παράνομων μεταναστών στο νησί. Με αυτήν προφανώς συμπαρατάσσεται και το Όραμα-Εφιάλτης.
Κέντρο υποδοχής, τύπου Μόριας, δεν πρόκειται να γίνει στην Κω γιατί δεν υπάρχει καμία από τις προϋποθέσεις, γιατί όλη η Κως αποτελεί τουριστική περιοχή.
Το Όραμα-Εφιάλτης, μέσα από την ανακοίνωση του, ζητά τη δημιουργία χώρου προσωρινής υποδοχής, εκτός οικιστικής-τουριστικής περιοχής.
Τους προκαλούμε λοιπόν να μας πουν τι ακριβώς εννοούν.
Ποια περιοχή προτείνουν;
Ας βγουν και να το πουν ευθαρσώς.
Έχουν το κουράγιο;"

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ADVERTORIALS